Me+You - Kapitel 3

" Crazy, u so drunk and beautiful......calm down girl, please!<3 :S"
Sedan loggade jag ut.
Jag började bli lite trött, det var nog dags att sova nu. Jag borde nog inte sova i min säng bredvid tjejen. Istället gick jag och la mig i mammas säng, hon skulle ändå komma hem i eftermiddag.
Så såg hennes knän ut, fast mycket större.
ALLISONS PERSPEKTIV

Huvudet dunkade som trummor. Det värkte och gjorde ont. Jag försökte öppna ögonen men jag var allt för trött.
Jag minns inte så mycket från gårdagen. Bara några korta bitar från festen. När jag och Hanna dansade och hur Ken kysste mig.
Jag kände hur jag låg i en mjuk säng. Tur. Jag hade kommit hem säkert och var nu i mitt trygga hem. Jag log och försökte öppna ögonen. Det gick.
När jag öppnade ögonlocken fick jag världens chock. Rummet som jag befann mig i var inte mitt. Jag låg i en dubbelsäng med svarta lakan. Rummet var mycket större än mitt lilla rum hemma, längs med väggen stod det fyra olika gitarren och el el gitarr. Det fanns också ett svart glänsande piano och ett trumsmet. Jag satte mig upp i sängen och gnuggade sömnen ur ögonen, för försäkra mig om att jag inte såg i syne, men jag var fortfarande kvar i det främmande rummet. Jag såg ner på min kropp och såg att jag bar en stor vit t-shirt, jag luktade på den för att se om jag kände igen doften, men den doftade bara tvättmedel.
På en skrivbordsstol vid ett skrivbord låg min klänning ihopvikt. Jag klev försiktigt ur sängen och gick till stolen och tog av mig den vita t-shirten och drog på mig klänningen. Klänningen doftade sprit och spya.
Vart var jag förresten?
Jag såg mig omkring i rummet och stirrade på mig själv i en spegel som stod bredvid skrivbordet. Min egna spegelbild fick mig att rysa till.
Håret var ruffsigt och sminket var helt förstört. Mina knän var upprivna och över hela knänen var det torkat blod.
Jag blev så chockad av min egen spegelbild att jag var tvungen att gå bort från spegeln för att inte behöva se mig igen.
Då bestämde jag mig att gå ut från rummet och se vart jag var. Tänk om jag hade blivit bortrövad av en pedofil som hade våldtagit mig när jag var däckad. Jag rös till av tanken.
Jag kom ut till en lång korridor. Det  fanns några dörrar in till andra rum. Jag bestämde mig för gå in alla rummen för att se om det fanns någon människa som skulle kunna förklara vart jag var. Jag kom in till ett stort badrum, med vita glänsande väggar och stora speglar och en stor bubbelpool. Jag stängde snabbt dörren när jag såg mig själv i speglarna.
- Det kan inte vara någon fattig som bor här, mumlade jag för mig själv och tänkte på poolen och alla instrumenten.
Jag gick in i många rum, i ett rum fanns det en stor tv med massa tvspel. Sedan efter jag gått in i massa tomma rum kom jag till ett sovrum. Det var mörkt där inne. Men jag kunde skymta en säng. Jag letade efter en lampknapp, vid väggarna. Tillslut hittade jag en knapp. Jag tryckte på den och rummet lystes upp.
- Nej...Jag vill inte gå upp nu, mamma, hörde jag någon säga med en trött röst. Rösten till hörde en han.
Jag hoppade till och såg hur någon låg i sängen. Personen låg på mage så jag kunde inte se den ansikte. Jag kunde bara se en massa brunt ruffsigt hår. Jag gick försiktigt fram till personen och petade försiktigt på honom. Han lät till och vände på sig. Då fick jag världens chock och skrek till högt. Personen flög upp ur sängen och stirrade på mig. Jag fortsatte skrika allt jag hade.
Jag kunde inte röra på mig utan stirrade på honom med stora ögon.
Justin Bieber.
Vad gjorde jag hemma hos Justin Bieber?

Me+You - Kapitel 2

- Faaan, skrek jag högt och slog med handen på den hårda gatan.
Varför hade jag druckit så mycket i kväll?
Då hörde jag hur någon gick, ungefär 20 meter framför mig. Det såg ut som en kille i min ålder. Jag försökte se om jag kände igen honom, men han var väldig suddig, jag blundade. När han såg mig började han öka takten.
När han var vid mig satte han sig ner, skakade på mig.
- Är du okej?, frågade han.
Jag öppnade ögonen...


Framför mig satt en kille, en kille jag mycket kände igen.
En kille som jag älskade mer en någon annan. En kille som inte visste vem jag var.
Jag skrek till så högt jag kunde och stirrade på honom.
- Justin Bieber!
Han kollade konstigt på mig och tog sitt pekfinger för munnen och bad mig vara tyst.
- Jag vill inte att det kommer ut en massa fans, okej?
Jag nickade och mumlade
- Du är sjuk snygg.
Han skrattade försiktigt, sedan såg han mina blodiga knän och hur sliten jag var, håret var ruffsigt och jag luktade spya och sprit. Hans ögon blev oroliga.
- Jag måste hjälpa dig, här kan du inte ligga, sa han lugnt och lyfte upp mig i hans famn. Jag som inte märkt att jag var iskall blev genast mycket varmare i Justins famn. Jag tittade rakt i hans ögon, sedans somnade jag.
JUSTINS PERSPEKTIV

Shit hon var verkligen skit söt. Jag älskade hur hennes blonda hår föll ner på hennes kropp. Hon par en kort svart klänning som enligt mig var inte passande för hennes ålder. Klänningen var allt för urringad och kort och fick henne att se ut som en hora. Tjejen som jag bar i mina armar var också allt för kraftigt sminkad.
Hon stängde sina ögonlock och hennes andetag blev allt tyngre och tyngre. Hon hade somnat.
Då slog mig frågan?
Vart skulle jag ta henne?
Jag petade försiktigt på henne för kunna fråga vart hon borde.
- Du....vart bort du någonstans?
Hon svarade inte utan andades vidare.
Jag suckade, hon skulle inte vakna på en lång stund. Hon hade totaldäckat i mina armar. Jag skulle inte kunna ta henne hem för jag inte visste vart hon borde. Det fanns bara en ända lösning. Ta henne hem till mitt hem.
Jag började gå hemåt.
Det tog inte så lång tid innan jag var hemma vid min och mammas villa. Som tur nog var mamma inte hemma ikväll. Hon var på middag med någon arbetskamrat.
Jag låste upp dörren med nyckeln och bar in henne. Gick upp för trappan och in på mitt rum, la henne försiktigt på min säng. Tog av henne de svarta höga klackskorna. Drog försiktigt av henne den tajta klänningen. Hon bar väldigt vågade underkläder under den. Jag stirrade med stora ögon på hennes kropp några sekunder innan jag gick till garderoben, tog fram en stor t-shirt. Sen tog jag försiktigt på henne t-shirten och stoppade om henne med täcket. Sedan satte jag mig vid skrivbordet, tog fram datorn och loggade in på twitter.
" Crazy, u so drunk and beautiful......calm down girl, please!<3 :S"
Sedan loggade jag ut.
Jag började bli lite trött, det var nog dags att sova nu. Jag borde nog inte sova i min säng bredvid tjejen. Istället gick jag och la mig i mammas säng, hon skulle ändå komma hem i eftermiddag.

Me+You - Kapitel 1

Denna novell handlar om Allison som är 15 år och bor i Atlanta. Hon är ett fan av Justin Bieber.


Umeå Pride


- Paaaaaarty!!
Det var totalt kaos inuti den stora lyxvillan, det stod människor på borden och dansade och vissa stod och råhånglade med andra. Själv satt jag i en soffa med mina vänner. I handen hade jag ett glas vodka blandat med cola.
- Allison kom vi dansar, sa någon och tog tag i min hand och drog ur mig ur soffan. Jag ställde ner glaset på golvet.
Handen tillhörde min vän Hanna.
Jag och Hanna ställde oss på dansgolvet och dansade som galningar. Jag skakade på mitt blonda långa hår och skrattade förfullt. Hanna och jag hade verkligen roligt.
- Nu orkar jag inte mera, skrattade jag och kramade om Hanna. Jag hörde hur Hanna var andfådd, precis som jag.
Jag vinglade ut till köket och öppnade kylskåpet och tog fram en kall öl, jag öppnade burken och tog en stor klunk.
- Najs fest va?
Jag vände mig om och där stod en kille med svart kort hår. Han var klädd i svarta jeans och en röd skjorta.
Jag kollade in honom från top till tå och log sedan.
- Ja verkligen, sa jag och tittade rakt i hans blåa ögon.
Han log tillbaka och tog min hand och drog mig till köksbordet. Jag satte mig på en stol och han satte sig brevid mig. På bordet stod det fullt av spritflaskor, han kollade in alla spritflaskor tills han tog tag i en vinflaska. Han kollade extra noga på flaskan tills han öppnade den och tog en storklunk sen gav han flaskan till mig.
- Här, sa han och jag tog en storklunk av vinet. Det smakade beskt.
När jag svalt vinet kollade han på mig och log ännu större.
- Så....vad heter du?,frågade han nyfiket.
- Allison. Du då?
Han flyttade närmare mig och la sin hand på mitt lår.
- Ken.
Han log och tittade rakt i mina ögon.
Då kände jag ett starkt obehag av Ken. Rummet börrade snurra och jag kände mig vinglig.
- Kom, sa Ken och drog upp mig i stolen. Han höll hårt i min hand och drog mig till ett tomt sovrum. Han satte sig på sängkanten och jag satte mig brevid honom.
- Du är sjukt sexig, vet du det?
Jag skrattade och plötsligt tog Ken ett hårt tag och mitt ansikte. Han höll det mellan sina händer medans han hårt pressade sina läppar mot mina. Inte alls skönt. Han smekte mina lår igen och började hångla med mig. Jag försökte komma ur hans grepp han hade runt mitt ansikte men han var för starkt. Plötsligt kände jag en hand på ett av mina bröst.
- Slut....,försökte jag få fram men det gick inte.
Då tog jag fram alla mina krafter och slet mig loss, jag trillade ner på golvet och Ken stirrade på mig förbannat.
- Vad fan gör du?
Jag for upp från golvet och sprang ut, kom till vardagsrummet där Hanna satt i soffan och kysste en söt kille. Ingen brydde sig om mig. Jag öppnade ytterdörren och for ut på gatan. Spottade på trottoaren.
-Helvete...mumlade jag.
Jag försökte gå men det gick inte så bra, benen ville inte lyda. Då kände jag hur plötsligt illamåendet tog över. Jag kastade mig ner på gatan och spydde.
JUSTINS PERSPEKTIV
Jag satt ensam hemma, uttråkad framför tvn. På tvn gick en dålig film.
Jag hade äntligen fått 3 veckors ledigt från turnen. För det var ju faktiskt sommar.
De här tre veckorna ville jag ha roligt, umgås med Christian och Caitlin, men just den här kvällen var ingen av de hemma de var på någon middag med sin familj. Om två veckor skulle Chaz och Ryan komma från Kanada. Jag hade saknat de så mycket.
Jag suckade och stängde av tv. Gick upp till mitt rum på övervåningen och startade min laptop och gick in på twitter.
- SOOOOO BORING!!!
Twittrade jag och stängde av datorn och suckade och ställde mig vid mitt fönstret. På gatan var det alldeles tomt och öde.
Varför inte ta en promenad?
Tänkte jag och gick ner till hallen och tog på mig mina skor och gick ut.
Ute var det varmt och skönt. Jag gick längst gatan, jag hörde musik dunka några hus långt bort i från.
ALLISONS PERSPEKTIV
Jag försökte resa mig upp från den kalla asfalten men jag hade inga krafter kvar.
- Helvetes, jävla skit, mumlade jag.
Jag hörde hur festen pågick från huset, hur musiken dunkade och hur alla skrek och skrattade där inne. Men här låg jag, däckad på gatan.. Kul.
Jag försökte ännu en gång resa mig upp, det gick. Jag stod upp på vingliga ben och började sakta på hemåt. Det gick långsamt. En bil körde förbi mig och jag blev bländad av lamporna.
Ljuset fick mig att vingla till och jag föll ännu en gång ner på gatan. Denna gången slog jag i knäna och fick två härliga sår som blödde kraftigt.
- Faaan, skrek jag högt och slog med handen på den hårda gatan.
Varför hade jag druckit så mycket i kväll?
Då hörde jag hur någon gick, ungefär 20 meter framför mig. Det såg ut som en kille i min ålder. Jag försökte se om jag kände igen honom, men han var väldig suddig, jag blundade. När han såg mig började han öka takten.
När han var vid mig satte han sig ner, skakade på mig.
- Är du okej?, frågade han.
Jag öppnade ögonen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0