Me+You - Kapitel 29

Vi hade det verkligen trevligt hela dagen och när det hade blivit natt så hade Chaz och Ryan somnat ganska snabbt medans jag och Justin låg i hans säng och viskade med varandra. Det var mörkt i rummet men jag kunde ändå se konkturerna av hans ansikte. Hans ögon tittade rakt i mina ögon och armarna på mina armar stod upp.
Han var så fin.
"Allison den här dagarna har verkligen varit roliga" Jag blundade och försökte hålla in tårarna som försökte komma. Jag lyckades.
"Jag kommer sakna dig så sjukt mycket" Mumlade jag.
"Jag med" Sa Justin och tog min hand och höll den hårt. Jag öppnade ögonen och tittade på honom. Han låg närmare nu och jag kunde höra hans andetag.
Justin lutade sig närmare mig och tog tag om min nacke och smekte mitt hår. Sedan pressade han sina läppar mot mina och kysste mig.
"Nästa- Austell bussterminal"
Jag suckade och stoppade ner Ipoden i handväskan och drog igen dragkedjan. Bussresan hade verkligen varit det absolut segaste, tråkigaste och sorligaste jag varit med om på länge. Först och främst var det inte det roligaste som fanns att åka buss själv i över en timme. Sedan hade det varit väldigt sorligt att lämna Justin och inte få träffa honom på två månader.
Två månader.
60 dagar.
1440 timmar.
86400 sekunder.
Shit vad patetisk jag är! Tänkte jag och slog mot sättet framför mig. Tur nog satt ingen där.
När bussen stannade vid Austells bussterminal väntade jag med att gå av tills alla hade gått av. Vad fanns det för mening att gå av först när jag ändå inte ville gå av?
Teresa och Eric stod utanför bussen och kramade om mig när jag kom fram. De frågade om jag hade haft roligt och så vidare, men jag nickade och sa att jag hade haft roligt och gav tecken på att jag inte kände för att småprata.
När Eric körde upp på garage uppfarten med den röda volvon suckade jag och tog min väska och hängde den runt armen och gick ut ur bilen. Eric tog min stora väska som låg i bagageutrymmet. Inga ord eller meningar sa jag varken till Eric eller Teresa när vi kom in, jag gick upp för trappan till mitt rum och slängde väskan på sängen, sedan kastade jag mig själv på sängen, öppnade väskan och tog fram mobilen och kollade på displayen. Ett sms från Justin. Jag log stort för mig själv när jag öppnade och läste smset.
Gick resan bra? :)<3

Aww han var så gullig tänkte jag och log igen medans jag svarade.
Ja, men jag saknar dig Shawty Mane!<3

Bara efter några sekunder fick jag ett svar.
Jag saknar dig också Shawty!<3

Jag och Justin fortsatte smsa med varandra i några dagar. Han kallade mig söta saker som Shawty, Älskling, men efter några dagar blev det allt mindre och mindre sms och sedan slutade vi smsa totallt med varandra.
Jag började skolan här i Austell. Allt var som vanligt, men ändå inte. Jag slutade vara med mina vänner här i Austell och de slutade vara med mig. På rasterna satt jag ensam på en bänk och väntade på att lektionen skulle börja så jag slapp sitta ensam.
Hela tiden satt jag med mobilen i handen och väntade på att den skulle plinga till. Att jag skulle bara få höra något från Justin. Bara något ord eller tecken från honom skulle göra min dag.
När jag kom hem från skolan gick jag direkt upp på mitt rum och satte mig på sängen och stirrade ut genom fönstret. Där såg jag en annan värd kändes det som. Folk som promenerade, barn som lekte och mopeder som körde.
Eric och Teresa började bli oroliga märkte jag för att de frågade mig nästan varje dag om det var något, men jag skakade bara på huvudet och sa att allt var okej.
En vanlig torsdags eftermiddag, en månad efter jag senast träffat Justin satt jag på sängen och stirrade igenom fönstret plingade mobilen till. Jag hoppade till och kollade på displayen. Ett sms från Hanna. Hanna min vän i Atlanta som jag inte har hört av på flera månader.
Allison! Hur är det? Vi har inte pratat med varandra på skitlänge! Här är allt bra, har träffat en kille Ben heter han. Saknar dig! Btw har du sett bilderna på Justin och Jasmine?


Jasmine? Menade hon Jasmine Villegas? Hon tjejen som var med i Justins musikvideo Baby? Jag svarade Hanna bara på den sista frågan.
Vilka bilder?

Jag fattade verkligen inte vad hon menade.
Kolla på Oceanup

Jag svarade inte utan tog snabbt upp laptopen som jag slängt ner på golvet, startade den och skrev in www.oceanUp.com i adressfältet. Sidan laddades och det första som jag såg vad en bild på en bil. I bilen såg man tydligt hur två personer som kysstes och jag kände direkt igen dem.
Justin Bieber hånglar loss med Jasmine Villegas!
Nu blir säkert många "Belibers! besvikna! Tonårsidolern Justin Bieber sågs nydligen kyssa sångaren Jasmine Villegas i baksättet av en bil. En turist som såg dem tog kort på de med sin mobilkamera och skickade in bilderna som idag den 22 september spridits sig över hela världen.

Dock är frågan? Är de tilsammans eller var detta bara en vänskaplig kyss bland de två unga tonårsidolerna?

När jag läst klart intejuvn smällde jag igen datorn, tog väskan som låg på golvet och rykte åt mig mobilen som låg på sängen. Sedan sprang jag ner för trappan och drog på skorna och jackan och for ut genom dörren.
Jag började gå, utan något mål. Jag bara gick, gick, gick tills jag kom fram till centrum. Där såg jag mig omkring och gick in i närmaste matbutik, gick till kassan och valde vilken kassa jag skulle ha. Jag valde den där det stod en kille i 20års ålder. Jag fixade till håret och drog ner linnet en bit, så man såg en del av brösten. Sedan gick jag till killen i kassan och log flirtigt.
"Ett paket Marabou och en tändare, tack"
Killen log tillbaka och tog ett paket från hyllan bakom honom och en tändare. Jag märkte tydligt att tanten bakom mig i kassan tittade konstigt på mig.
Killen gav mig paketet och jag tog fram plånboken ur väskan.
"Det är lungt. Jag bjuder" Sa han och log ännu en gång. Jag log tillbaka och viftade med håret.
"Tack, älskling"
När jag kom ut från affären gick jag till närmaste parkbänk. Jag satte mig ner och öppnade paketet med irviga händer och tog fram en ciggaret och tände den med vana händer med hjälp av tändaren. Ciggareten glöde och jag tog en djupt andetag och satte läpparna mot ciggareten. Direkt blev jag lugn av nikotinet.
Åh älskade ciggaret.
Jag försökte faktiskt sluta, för att Justin ville så gärna det. Men nu när han hade totallt slutat skriva till mig och skaffat en flickvän så bestämde jag mig för att skita i mitt rökförbud och göra som jag ville igen. Jag hatade honom.Me+You - Kapitel 28

10 minuter senare satt vi alla vid matbordet och åt på varsin macka och tittade på filmen, som jag spelade in när jag och Justin "väckte" Chaz och Ryan. Alla fyra skrattade denna gången.
"Vi kanske kan ladda upp denna filmen på twitter" Föreslog Justin. Alla tyckte att det var en skitbra ide så Justin tog fram sin laptop och efter 5 minuter låg filmen uppe.

Redan efter tio minuter hade filmen fått över 20.000 visningar, med öppen mun gapade jag hur visningarna bara ökade för varje sekund. Justin och de andra satt och vant tittade på hur siffrorna blev nya siffror. Det var inte så udda för dem. Filmen fick många kommenterer också. Många av dem löd ungefär: - Hahah!!! Vem är tjejen som filmar?
Man såg mig inte i filmen men man hörde mig klart och tydligt skratta i bakrunden. När jag undrade Justin om han skulle berätta för de som frågade vem jag var. Han skakade då på huvudet.
"Det är nog inte så bra Allison. Det skulle bli kaos och skappas många rykten"
När han sa så kom det fram en stor klump i magen. Jag insåg att jag var på väg mot något farligt som kunde förstöra hela mitt liv, men ändå så stannade jag inte och drog mig undan. Jag såg fram emot spänningen och ignoerade faran som vilade bakom hörnet.
"Allison är det okej? Om du vill kan jag säga att det är du i filmen" Justin fortsatte" Men det vore bäst att låta bli.."
Jag skakade på huvudet.  "Nej det är bäst att inte säga det"
Resten av datorn satt vi framför datorn och kollade på olika klipp på Youtube och kollade på Twitter. Plötsligt medans Justin skrev på twitter hörde man hur Chaz mage gav ifrån sig ett högt läte. Alla tysnade och sedan bröt en skrattattack ut bland alla fyra.
"Vi kanske ska laga något och äta" Föreslog Chaz. Justin skakade på huvudet och drog fram sin mobil ur jeansfickan.
"Vi beställer en pizza" Justin blinkade med ena ögat medans han slog in numret och beställde.
En halvtimme senare satt alla vid matbordet och åt på varsin bit hawaii. Alla njöt av den goda pizzan och småpratade med varandra. När vi ätit upp pizzan och klockan slog sju så kröp alla upp i soffan och satte på en film.
Vi hade det verkligen trevligt hela dagen och när det hade blivit natt så hade Chaz och Ryan somnat ganska snabbt medans jag och Justin låg i hans säng och viskade med varandra. Det var mörkt i rummet men jag kunde ändå se konkturerna av hans ansikte. Hans ögon tittade rakt i mina ögon och armarna på mina armar stod upp.
Han var så fin.
"Allison den här dagarna har verkligen varit roliga" Jag blundade och försökte hålla in tårarna som försökte komma. Jag lyckades.
"Jag kommer sakna dig så sjukt mycket" Mumlade jag.
"Jag med" Sa Justin och tog min hand och höll den hårt. Jag öppnade ögonen och tittade på honom. Han låg närmare nu och jag kunde höra hans andetag.
Justin lutade sig närmare mig och tog tag om min nacke och smekte mitt hår. Sedan pressade han sina läppar mot mina och kysste mig.

Me+You - Kapitel 27

Justin drog iväg mig till hans bil. Chaz och Ryan följde efter. Jag andades häftigt av ilskan som kokade inuti min kropp och jag försökte slita mig loss för att kunna döda henne. Seriöst.
"Seriöst jag ska döda henne!" Skrek jag högt när Justin hoppnade bilen och ledde in mig i framsättet. Chaz och Ryan satte sig där bak.
"Allison lugna dig" Sa Justin lugnade när han satte sig bredvid mig och startade bilen och körde iväg.

Tumblr_lfy7bojgpc1qzb8qdo1_500_large
228246_142266952513537_140444106029155_263100_1703512_n_large
Under hela bilturen satt alla tysta. Det ända som hördes var bilmotorn och mina andetag som var häftiga pågrund av ilskan som kokade inuti kroppen. När Justin svängde upp på garageuppfarten så vände han sig om och la husnycklen i Chaz hand och bad de gå in till huset i förväg. Chaz och Ryan klev ur bilen och kvar satt jag och Justin. Vi satt tysta i några minuter och jag tittade ner på mina skor och tänkte att jag ville härifrån.
"Allison..."Började Justin och jag tittade upp från marken.
Justin tittade på mig med en blick som jag inte kunde avgöra om den var arg, ledsen eller besviken.
"Justin! Jag vill inte att detta ska fortsätta längre. Jag är inte någon bra människa. Jag röker, dricker och slås och ligger med killar som jag bara känt i några timmar. Jag piercar tungan själv och bråkar med mina föräldrar, så de tillslut flyttar mig till en fosterfamilj. Jag bara hatar allt som har med mig och göra."
Justin vände sig om och tittade på mig med en chockad blick.
"Allison. Jag kan hjälpa dig, och förresten är du en bra människa. Du är undebar och har en personlighet och ett hjärta av guld. Visst har du dåliga sidor också, men ingen människa är perfekt."
"Jo du...,mumlade jag tyst för mig själv, men tyvärr råkade Justin höra" Han skrattade till tyst och skakade på huvudet.
"Verkligen inte. Jag har många dåliga sidor också" Förklarade Justin.
"Som vaddå?"
Justin skrattade till och log.
"Jag kan inte vara en normal människa" Jag nickade och förstod vad han menade. Alla papparazis och fans och alla krav som han hade.
"Men Allison jag ska hjälpa dig"
"Hur? Jag åker ju hem imorgon kväll och sen åker du ju på turne"
Justin suckade och vi tittade på varandra med en sorgsen blick. Vi skulle vara ifrån varandra länge och allt skulle fortsätta som vanligt. Justin log försiktigt och tittade rakt i mina ögon och slickade sig om läppen.
"Vad?" Frågade jag och syftade hur han kunde le i detta läget.
"Jag tror jag älskar dig"
Jag blev tyst och tittade på honom med en undrade blick.
"Jag tror jag älskar dig också, Justin"
Justin log stort nu och tittade på mig med ögon som lös av glädje och stolthet. Jag log försiktigt tillbaka och tog sedan av mig säkerhetsbältet och öppnade bildörren och gick ut från bilen. Justin gjorde desamma och vi gick i tysnad till hans hus, utan att säga något till varandra. När vi kom in så gick vi upp till Justins rum där Chaz och Ryan satt på soffan och snackade med varandra. När vi kom in i Justin som så tittade de på oss med en orolig blick och Justin gav ett tecken att allt var ok. Jag såg att klockan var 2 på natten, så vi alla bestämde oss för att göra iordning oss för natten. Vi bäddade iordning Justins soffa, där Chaz och Ryan skulle sova. Jag skulle sova med Justin i hans säng.
När vi bäddad klart tog jag min sov t-shirt och gick in till Justins badrum där jag låste dörren och bytte om. När jag såg min egna spegelbild i spegeln såg jag att läppen hade spruckit. Jag tvättade rent såret och borstade sedan tänderna och gick tillbaka till Justin och de andra. De hade redan bytt om och satt på soffan och på sängen.
Jag kröp ner under täcket i Justins säng och slöt ögonen utan att säga något. De andra förstod att jag inte ville säga något utan bara sova så det släkte lampan och kröp ner. Under täcket som jag och Justin delade kunde jag känna Justins värme mot min kropp. Hans andetag kunde jag höra i mina öron och jag kunde inte låta bli att le när jag låg där bredvid Justin.
JUSTINS PERSPEKTIV
Efter någon minut hörde jag hur Allisons andetag blir tyngre och tyngre. När jag märkt att hon sov så flyttade jag närmare henne och la försiktigt min arm runt hennes mage. Hon var så fin. Allt jag ville var att hon skulle bli min föralltid. Jag älskade henne så.
ALLISONS PERSPEKTIV
Jag vaknade på morgonen av att solen sken in genom gardinerna oxh bländade mitt ansikte. Jag såg att Justin höll om sina armar runt min mage, jag log försiktigt och tog bort hans armar och reste mig upp och tog upp lite kläder ur väskan, ett par jeans och en mörkblå t-shirt. Alla kläder tog jag i famnen och gick ut till badrummet och tog på mig kläderna och tvättade ansiktet och sminkade mig med lite mascara och puder. När jag var klar gick jag tillbaka till Justins rum för att se om de var vakna med nej det var de inte. Jag suckade och petade försiktigt på Justin. Han gnyddde till och vände sig om.
"Justin" Sa jag och petade på honom en gång till. Han vände sig om igen och öppnade ögonen och tittade på mig med en varm blick.
"Hejsan där" Sa han och log. Jag log tillbaka och sa hej. Justin ställde sig sedan upp och jag kunde inte låta bli att kolla på hans vältrännade mage medans han tog fram lite kläder ur sin väldigt stora garderob. Ett par jeans och en vanlig svart t-shirt och lite smycken.
"Gillar du vad du ser?" Undrade Justin när han insåg att jag satt och stirrade på hans mage. En röd färg spreds sig över kinderna och jag fnissade till. Justin log och drog på sig kläderna och smyckerna. När han var klar satte han sig bredvid mig på sängen och vi både tittade på Chaz och Ryan som låg och sov. Justin tittade på mig med en lurig blick som han ville göra något spännande.
"Vad sägs att väcka killarna med lite vatten?" Frågade han mig och blinkade med ena ögat. Jag nickade och sedan for vi ner för trappan för att hämta en plasthink i garaget. Sedan fyllde Justin hinken med iskallt vatten från krannen och medans vattnet forsade ner i hinken kunde vi inte hålla oss för skratt.
"De kommer bli sååå våta" Skrattade Justin och jag instämde honom med ett skratt. Justin tog sedan hinken i sina händer och vi gick försiktigt upp för trappan. När vi kom in i hans rum låg de fortfarande och sov. Jag tog upp mobilen ur fickan och klickade fram kameran och började filma. Jag filmade Justin som höll upp hinken med vatten och log hemlighetsfullt, sedan vinkade jag mobilen på Chaz och Ryan som sov.
"1...2...3!!" Räknade Justin ner och när han sa tre hällde han allt iskallt vatten över Chaz och Ryan som flög upp ur soffan, skrikandes som två småtjejer!
"Vad faaan! Justin och Allison!!!!!! Seriöst"? Skrek Ryan som var helt genomblöt. Justin och jag skrattade och kunde inte sluta skratta när vi såg deras minner.
"HAHAHAH Ni skulle sett era minner!"
10 minuter senare satt vi alla vid matbordet och åt på varsin macka och tittade på filmen, som jag spelade in när jag och Justin "väckte" Chaz och Ryan. Alla fyra skrattade denna gången.
"Vi kanske kan ladda upp denna filmen på twitter" Föreslog Justin. Alla tyckte att det var en skitbra ide så Justin tog fram sin laptop och efter 5 minuter låg filmen uppe.

SRY

Hej förlåt att min upptadering har varit dålig på sistonde! Jag ska försöka bättra mig! Jag lovar! Har varit i Malta nu i två veckor! Men imorgon ska jag försöka skriva på kapitel! Jag lvoar!

RSS 2.0