Me+You - Kapitel 26

"Allison hur mår du" Frågade Chaz som kommit upp och med Ryan. Alla tre killar stod framför mig och tittade panikslaget på mig.
Jag kunde inte prata för jag var fortfarande i chock. Då tog Justin och lyfte upp mig och bar mig in i huset.
"Här ute kan vi inte vara, nu går vi in och pratar" Justin bar mig som skakade trots att det var varmt ute och att jag hade en torr handduk runt mig. Jag skakade av rädsla och chock. När vi kom in la Justin mig i soffan. Sedan la han en massa filtar över mig men jag skakade fortfarande.
"Allison du måste berätta"
Jag tog ett djupt andetag och berättade allt om Noelle.

5714630576_d1e840eaa6_z_large
JUSTINS PERSPEKTIV
När Allison berättade allt om Noelle och olyckan de både råkade ut för blev jag riktigt rörd. Allison var så stark trots att hon inte räddade sin bästavän. Fast hon hade försökt och gett upp all sin kraft för henne. Medans Allison hade suttit och berättat hade jag höll min arm om henne och torkat bort hennes tårar som runnit för kinderna. Jag blev också väldigt förvånad för jag hade aldrig fått sett en sådan här sida av Allison, en sida som visade känslor.
"Ja...Så det var det som hände den dagen för fyra årsedan"Sa Allison och suckade. Då kramade om jag Allison och viskade tyst i hennes öra. "Du är stark Allison och jag är riktigt säker att Noelle kan se dig från himelen och vara stolt över dig" När Allison släppte taget om mig såg jag att hennes ansikte var helt svart av mascaran och att ögonen var helt röda av alla tårar.
"Men det var mitt fel" Allison tog ett andetag "Det känns som jag mördade henne"
Då blev det tyst. Alla tystnade.
"Allison! Nej det är inte ditt fel att hon dog. Du försökte ju rädda henne från dö. Du får aldrig tänka så! Okej?" Förklarade jag tog skakade om hennes axlar. Hon fick aldrig tänka så, det var inte henes fel.
Efter allt detta hänt bestämde vi oss för att ta det lugnt. Min mage hade slutat att göra ont efter Allisons slag men ingen av oss hade lust för att gå ut och göra något. Istället bytte alla om till mjukiskläder och satte sig i tvrummet och satte på en dvd. Medans jag och Allison gick ut för att hämta godis och sånt satte Chaz och Ryan på filmen 13 snart 30. Vi kände alla för att se en komedi.
ALLISONS PERPEKTIV
"Känns det bättre nu?" Frågade Justin och klappade mig försiktigt på axlen. Jag nickade och mumlade tyst mm medans jag hällde upp godis i en röd glasskål. Det kändes bra att Justin stöttade mig och verkade bry sig.
"Om du vill prata så finns jag här för dig" Sade han som han läst mina tankar.
" Tack. Det betyder" Sa jag tillbaka och log försiktigt.
När vi hällt upp allt gick vi ut till tv-rummet och satte oss i soffan. Jag satte mig mellan Justin och Ryan. Sedan startade vi filmen och åt vårt godis.
När filmen var klar tittade vi på klockan, den var 5 på eftermiddagen.
"Jaha...Vad ska vi göra?" Undrade Chaz och suckade. Alla tre rykte på axlarna.
"Kan vi inte gå ut?" Föreslog Ryan. Allla andra gillade iden så vi gick ut till hallen och tog på oss skorna och gick ut. Vi började sedan gå mot parken, som låg ca 10 miuter bort.
"Fan jag orkar inte gå så långt" Suckade jag. Då tittade Justin på mig lurigt och log.
"Nehe, då gör vi så här" Sa han log böjde sig ner på marken och visade att jag skulle hoppa upp på hans rygg. Jag hoppade upp och red på hans rygg medans vi gick mot marken. Jag lutade huvudet mot hans axel och luktade in hans doft. När vi kom fram till parken satte vid sjön och tittade ut.
"Nä här kan vi inte sitta. Är någon med på basket?" Förslog Ryan och reste sig upp och gick iväg och hämtade en boll och började gå till planen. Alla reste sig och började springa till basketplannen. När vi var där delade vi upp oss i två lag. Ryan och Chaz mot mig och Justin.
Vi började spela och Justin ägde ut alla. Han spelade riktigt bra och pasade mig också. Jag lyckades göra mål några gången i korgen.
När vi spelat i 30 minuter la alla sig ner på planen och andades tugnt.
"Shiit vad trött jag är" Suckade Justin

Me+You - Kapitel 25

Busen svände sedan in på resecentrumet och jag såg migut genom fönstret. Jag såg direkt Justin, Chaz och Ryan och Kenny. De stod en bit bort och Justin hade på sig solglasögon och luva. Det pirrade till och jag tog snabbt min väska och knuffade mig förbi alla i busskorridoren. Jag kastade mig ut genom dörren och sprang allt vad jag hade mot Justin, som sken upp när han såg mig och började springa mot mig.
- Allison! Ropade han glatt när jag kastade mig i hans famn.

Jag kände direkt lukten som jag jag älskade. Lukten som inte gick att beskriva hur den luktade. När jag och Justin kramats en stund höll vi fortfarande om varandra men tittade varandra i ögonen och log stort.
"Jag har saknat dig så Allison! Det har verkligen varit tråkigt utan dig. Jag instämde och log ännu större."
"Jag vet", stämde jag in kaxigt på Justins svar, han flinade åt mig och drog sedan med mig för presentera mig för Chaz, Ryan och Kenny. När jag skakad hand med alla gick vi till Justins Range Rover och satte oss i den. Justin satte sig därfram med Kenny och jag satte mig där bak i mitten av Chaz och Ryan. Jag märkte att Chaz och Ryan tittade nyfikhet på mig.
"Så Allison", Ryan tänkte efter vad han skulle säga. "..Vad tycker du om Austell då? "Lite lantigt kanske?"
Jag skrattade till åt hans ordval lantligt.
" Jo...De är de, fast jag har träffat några schysta vänner där" Förklarade jag för Ryan, och förmodligen alla de andra också eftersom de satt tysta och lyssnade på mitt och Ryans samtal.
"Inga killar va?" "Du har väl inte blivit tillsammans med någon?" Frågade Chaz chockat. Alla skrattade åt honom för han lät så förtvivlad.
" Nää då Chaz" Sa jag nervöst. Jag hade ju kysst Alex, men det hade väl inte räknats för jag gillade ju det inte? Och dessutom var jag och Justin inte tilsammans? Eller? Jag tittade försiktigt på Justin som satt och körde. Sedan tittade jag upp i bakspeglen och mötte hans blick, hans ögon log varmt mot mig och jag kunde bara le tillbaka stort nervöst.
När vi kom hem till Justin så tog Kenny sin bil och körde hem till sig, medans vi andra gick in.
" Så vad vill ni göra?" Undrade Justins medans vi knöt av oss skorna. "Kan vi inte bada? Det är liksom as varmt ute" Föreslog Chaz. Alla tyckte det var en bra ide. Vi gick upp till Justins rum och jag tog upp min bikini ur väskan och Justin gav mig en röd badhanduk.
"Allison, du kan gå in i badrummet och byta om" Sa Justin och nickade mot badrummet.
"Om du förstås inte vill byta om med oss" Sa Chaz och blinkade med ena ögot. Jag skrattade åt honom medans jag gick till badrummet och låste dörren om mig. Jag tog sedan av mig kläderna och vek ihop dem, sedan drog jag på mig den vita bikinin. När jag kom tillbaka till Justins rum satt killarna på sängen, ombytta till badbyxor. De tittade störögt på min kropp och retade dem lite genom stärcka ut brösten. Då blev Justins ögon enorma och jag såg hur han blev nervös.
" Hahah ni ser helt sjuka ut! Kommer ni eller?" Killarna hostade till och reste sig upp och sedan gick vi till Justins bakgård där han hade en stor pool. Direkt hoppade alla fyra ner i vattnet och skojade med varandra, jag skvätte vatten på Justin och plötsligt kastade han sig över mig och tryckte ner mig under vattnet, jag försökte slita mig loss men han höll mig hårt under vattnet, jag slöt ögonen och då kom minnerna tillbaka.
UNGEFÄR 4 ÅR TIDIGARE
"Allison kommer du eller?" "Jag vill bada nu!" Jag tittade upp och såg Noelle titta upp mot mig, Hennes brua hår viftade runt henne, det blåste. Mamma och pappa hade sagt innan att det vore inte så bra för oss att gå ner till stranden, men vi ville ändå för vi var så sugna på att bada.
" Ja, jag ska bara sätta upp håret" Förklarade jag och tog tofsen som var runt armen, jag satte upp de blonda håret i en boll uppe på håret. Noelle, log mot mig. Jag log tillbaka och tänkte vilken tur jag hade som hade Jennifer. Hon var min bästa vän. Jag och Noelle hade varit vänner i hela våra liv, vilket var 12 år.Noelle var nästan som en syster för mig, hon föddes faktiskt en vecka efter mig och våra mammor hade lärt känna varandra på en kurs i dans för gravida, så vi kände faktiskt varandra innan vi föddes. Det brukade vi iallafal säga.
"Nu kommer jag" Sa jag och sprang mot Noelle som stod precis vid strandkanten. Vatten såg inte så inbjudande ut, på grund av alla vågor.
"Sisten i!" Skrek Noelle och började springa.
"Men vänta" Noelle stanade och tittade otåligt mot mig. "Är det inte för mycket vågor, tänk om vi drunkar"
Noelle skrattade åt mig. "Nej då! Snälla jag vill så gärna bada. Vi kommer inte drunka vi är ju bra på simma"
Jag nickade och började springa.
"Ey! Du fuskade"
Jag skrattade och kastade mig i vattnet, Noelle kom precis i efter mig. Vattnet var ganska varmt, trots att det blåste så. Noelle började hoppa i vågorna och jag hängde efter henne. Vi skrattade medans vi åkte med vågorna mot strandkanten.
"Kan vi inte simma ut längre? Vågorna är större där ute och då för vi mera fart." Noelle nickade åt vågorna där ute. De var mycket större än här inne som vi var. Jag log mot henne och vi började simma ut. När vi kom ut ca 20 meter från stranden så såg vi genast hur stora vågorna var. Vi både fick simma mera för att inte komma under en våg, men vi klarade det.
"Okej nästa stora våg tar vi" Jag nickade åt såg ut mot vågorna. Långt bort kunde man se en stor våg.
" Shiit den stora vågen tar vi!
Vi behöve bara vänta någon minut innan den stora vågen var framme vid oss. Vi kastade oss mot vågen men då hände något vi inte kunde ana. Vågen bröts mot vatten utan, rakt mot oss. Jag kände hur jag trycktes ner under vattnet, det ända jag kunde var det mörkblåa vattnet. Då tog jag krafterna och försökte simma upp mot vatten, men det gick inte. Vattnet ville bara trycka ner mig. Panniken steg sig och jag ville bara upp från vattnet nu. Då slog det mig. Noelle! Vart var hon? Jag försökte se ordentligt under vattnet men jag kunde inte se henne. Vattnet var ivägen. Jag måste upp från detta. De krafterna jag borde ha kvar borde räcka. Jag tog ett ordentligt simtag mot vatten utan och simmade upåt och sparkade ifrå med fötterna. När jag äntligen kom över vatten utan ville jag genast tillbaka under vattnet. Vågorna ville också de, de försökte trycka ner mig och jag kunde inte röra mig för inga krafter var kvar.
" Noelle!" Jag skrek allt vad jag kunde Noelles namn, men jag fick inget svar. Jag såg mig omkring och kunde inte se henne. Skulle jag försöka in eller leta efter henne? Då såg jag något under vattnet. Noelle. Jag dök er igen och då såg jag henne panikslaget försöka komma upp. Jag tog hennes hand i min och kände hur kall hon var. Jag drog i henne och hon sparkade ifrån, för att försöka komma upp.
Det var då det hände. Sista gången jag såg henne levande. En ström kom under vattnet och drog iväg oss från varandra. Jag försökte hålla kvar hennes hand men hon drogs iväg. Från mig.
Jag drogs upp mot stranden. Noelle vet men inte vart hon tog iväg, men två dagar senare hittade en fiskbåt Noelle liggades mot en klippa, helt sönderslagen av klipporna.
NU
Jag började skrika under vattnet, panikslaget men Justin skrattade åt mig bara och trodde att jag skämtade. Då tog jag i allt vad jag kunde och sprakade honom i magen. Han skrek till under vattnet och släppte mig. Jag hoppade snabbt upp på kanten av poolen. Då märkte jag att jag hyperventlerade av paniken jag hade fått, när jag satte mig ner en solstol som stod vid sidan om och försökte hålla in tårarna. Justin, Chaz och Ryan tittade chockat på mig. Justin såg man att han hade ont, eftersom jag sparkat allt vad jag kunde rakt i hans mage. Han höll för sin mage medans ha klättrade upp över kanten.
"Allison förlåt, men vad hände?" "Du är ju helt blek" Justin var riktigt chockat över vad som hänt, han gav mig min handduk och jag tog den över axlarna.
"Allison hur mår du" Frågade Chaz som kommit upp och med Ryan. Alla tre killar stod framför mig och tittade panikslaget på mig.
Jag kunde inte prata för jag var fortfarande i chock. Då tog Justin och lyfte upp mig och bar mig in i huset.
"Här ute kan vi inte vara, nu går vi in och pratar" Justin bar mig som skakade trots att det var varmt ute och att jag hade en torr handduk runt mig. Jag skakade av rädsla och chock. När vi kom in la Justin mig i soffan. Sedan la han en massa filtar över mig men jag skakade fortfarande.
"Allison du måste berätta"
Jag tog ett djupt andetag och berättade allt om Noelle.

<3

Ledsen för att jag inte skrivit något idag! Jag har ägnat hela min eftermiddag åt att plugga matte eftersom jag har nationelltprov imorgon!
Bild från när jag var och såg Justin i Danmark! Helt sjukt underbart var det!<3

Me+You - Kapitel 24

Jag tog på mig jackan, den var lite lång i armana men ända varm från hans kropps värme. Jackan luktade rök,vilket jag också gjorde efter rökt på stranden. Jag fick en klump i magen när jag tänkte på att jag egentligen borde sluta, vilket skulle vara svårt, men jag skulle börja försöka. Jag har ju lovat Justin. Ja blundar och försöker se Justins ansikte framför mig, jag saknar honom så mycket så det gör ont i hela kroppen. Plötsligt känner jag hur Alexs läppar pressar sig mot mina.


( STÖR MIG PÅ ATT BILDEN ALLTID BLIR SÅ LITEN, KAN NGN HJÄLPA MIG!? haha)
Jag lät Alex kyssa mig och efter en stund började jag kyssa tillbaka honom vilt. Våra tungor rullade mot varandra och det kändes som Alex nästan tänkte äta upp mig. Sen slutade vi kyssas och Alex tittade på mig och log.
- Wow, mumlade han tyst för sig själv.
- Det var otroligt, instämde jag tyst. Fast jag ljög. Kyssen hade varit riktigt dålig och jag kysste tillbaka mest för vara snäll. Ja kände inget för Alex.
Alex tog bort en av mina hårslingor som hängde för ansiktet.
- Du är så söt, mumlade han. Jag rodade till och mumlade tillbaka ett tack. Vi satt och tittade ut över havet och när det solet helt gått ner kunde vi höra någon bakom oss.
- Jaså där är ni! Ni bara fösvan.
Jag tittade bakåt och där stod Jennifer, hon var lite småfull såg jag. Hon vinglade och skrattade tyst. Jag ställde mig om och tog hennes arm.
- Kom vi går ner, kommer du Alex? Alex nickade och ställde sig upp och vi alla tre klättrade nerför klippan. Tur nog var Jennifer inte så full som jag trott. Hon förklarade att hon bara druckit två cider och mest läsk när jag frågade henne. Så hon var mest full på socker från läsken.
När vi kom tillbaka satte vi oss på filten igen. Ja och Alex pratade inte mera utan jag pratade mest med Jennifer nu. Jag berättade att jag skulle träffa Justin imorgon och hon tjöt till. De andra tittade konstigt på oss.
- Va vem sa du att du skulle träffa? Frågade Miley mig ivrigt.
- Hon ska träffa Justin BIEBER! I morgon, förklarade Jennifer innan jag ens hunnit öppna munnen.
Som tur nog var Miley och Sara inte så stora fans av Justin, vilket fick mig att pusta ut av lättnad och killarna var inte heller stora fans, så alla hade blivit lite impande och sagt att det var coolt och sånt. Sedan pratade vi inte mer om det på kvällen.
Jag kom hem till Teresa och Eric ( OBS SÅG NU ATT EN AV KILLARNA PÅ STRANDEN OCKSÅ HETTER ERIC, VI DÖPER OM DEN KILLEN MARC) vid etttiden, då hörde jag att de satt framför tvn, jag låste ytterdörren och tog av mig skorna, då kom Eric och och Teresa ut till hallen.
- Hej Allison! Hur var det på stranden? Frågade Eric.
- Bra, det var roligt, förklarade jag.
De log och var nog väldigt nöjda att jag redan skaffat nya vänner. Som tur nog märkte de inte att jag druckit och rökt så jag kunde lungt gå upp till mitt rum utan att vara rädd för utegångsförbjud eller något liknade. När jag kom upp på rummet tog ja av alla kläder och tog på mig pyjamas och kröp ner under täcket och somnade på nästan en gång.
På morgonen vaknade jag klockan 8 av att alarmet tjöt. Fort stängde jag av pipljudet och gav i från mig e suck innan jag reste mig upp ur sängen och klev direkt in i duschen. Jag vred om kranen och direkt när ja kände vattnet mot kroppen kände jag mig redan mycket piggare. Efter 10 minuter stod jag inlindad i e handduk och valde kläder. Idag fick det bli ett par ljusblåa jeans och ett vitt linne och en massa smycken. Efter jag bytt om gick jag tillbaka tilll badrummet och sminkade mig och plattade håret. När jag var klar gick jag tillbaka till mitt rum och tog fram min stora svarta handväska, jag slängde sedan ner ett ombytte till nästa dag och min nessesär med smink och tandborsten och sånt. Sedan tog jag ner väskan till hallen och slängde ner den på byrån.
- Allison, vi åker om 30 minuter. Är du redo då? Frågade Teresa som stod i köket och tvättade diskbänken. Jag svarade henne att jag redan var klar och att jag bara skulle ta lite frukost först. Frukosten fick bli en skål flingor, jag åt i min tysnad medans jag tänkte på att om bara några timmar skulle jag vara hos Justin igen.
Vi åkte en kvart tidigare till busshållplatsen. Teresa, Eric och jag. I bilen var det en pinsam tysnad och de ända man hörde var knappljuden på min mobil medans jag smsade med Justin.
" Yeah! Du träffar mig snart igen, visst är du glad?<3" Skickade jag till Justin.
Bara efter några sekunder fick jag svar.
" Yes! Längtar sönder! Det kommer bli skit nice!"
När vi kom fram till busstationen var det 20 minuter innan bussen skulle åka. Vi gick in i en liten affär och Eric köpte en cola och en påse med swedish fish som jag skulle ha på bussen. Sedan satte vi oss på en bänk och njöt av sommarsolen.
-Ska det bli roligt nu? Vem var det du skulle träffa nu igen? En kompis hemma i Atlanta?
Jag nickade, jag hade berättat två gånger redan att jag skulle träffa Justin Bieber, men de visste inte vem han var. Haha.
- Ja, jag ska ju träffa kändisen. Om ni kommer ihåg. Justin Bieber heter han.
- Just det! Teresa vet du vem det är?
Teresa skakade på huvudet och såg förvirrad ut.
- Ne ingen aning faktiskt. Vi får väl googla.
Jag skrattade tyst åt dem och bara efter några sekunder såg jag min buss komma åkande mot mig. Jag tog min väska och medans bussen stannade och öppnade dörrarna så gav jag Teresa och Eric varsin snabb kram.
- Hej då, ses imorgon kväll. Jag kommer och hämtar dig, förklarade Eric. Jag tackade honom och hängde min väska över axlen innan jag börajde gå mot bussen. När jag kom på betalade jag chaffören och gick ner i bussen. Jag satte mig vid mitten av bussen, slängde väskan på sättet bredvid mig och lutade mig mot fönstret.
1 timme senare var godiset och läsken uppdrucken och jag satt med noll tålamod och stampade med fötterna tyst mot golvet i en snabb takt. Jag ville träffa Justin nu!
- Ursäkta kan du sluta stampa? Jag försöker faktiskt sova.
Jag tittade upp och såg en sur tant framför mig som hade vänt sig om. Jag suckade och slutade stampa och gav tillbaka en sur blick innan hon vände sig tillbaka.
30 minuter kvar. 29 minuter kvar, 28....
Jag satt tyst och räknade för mig själv i huvudet hur lång tid det var kvar. När det var 10 minuter kvar var tålamodet under -10000 och för att fördriva tiden tog jag upp mobilen ur väskan och började spela Angry Birds. Efter förlorat fyra gångfer på samma level gav jag upp och kollade på klockan. 4 minuter kvar. Det stämde, för när jag tittade ut genom fönstret såg jag mitt kära Atlanta. Skolan som jag gått i, badhuset.
Busen svände sedan in på resecentrumet och jag såg mig ut genom fönstret. Jag såg direkt Justin, Chaz och Ryan och Kenny. De stod en bit bort och Justin hade på sig solglasögon och luva. Det pirrade till och jag tog snabbt min väska och knuffade mig förbi alla i busskorridoren. Jag kastade mig ut genom dörren och sprang allt vad jag hade mot Justin, som sken upp när han såg mig och började springa mot mig.
- Allison! Ropade han glatt när jag kastade mig i hans famn.

Awww, äntligen får hon träffa Justin!

Me+You - Kapitel 23

Jag skrattade och vi bestämde oss för att sätta oss ner vid ett fik och prata. Vi beställde varsin chokladmilshake och satte oss vid ett litet bord. Jag var glad över att Allison inte var de minsta blyg utan var väldigt social och trevlig. Jag berättade att mamma och pappa hade skickat mig till en fosterfamilj som jag skulle bo i i tre månader.
- Så du kommer gå i skolan här?
Jag nickade.
- Ja i två månader. Sen flyttar jag tillbaka till Atlanta.
Jennifer log stort och ställde sig upp och viftade med händerna i vädret.
Fett najs! Kommer du gå i samma skola som mig? Eller jo det kommer vi nog för det finns bara en High School här.
Jag gav henne en givemefive och vi skrattade tillsammans.


Allisons outfit på festen
Jag och Jennifer hade det verkligen jätteroligt. Vi hade gått till en lekpark och släppt ut våran barnsliga sida. Vi klättrade upp i en klätterborg och skrattade. Plötsligt börjde Jennifer sjunga på Baby. Jag skrattade ännu mera.
Jennifer gjorde en förvånad min.
- Jag känner honom.
Hon slutade sjunga och gapade sjukt stort. Sedan tog hon ett djupt andetag och började skrika. Det tjöt i mina öron och jag var tvungen att ta en hand framför hennes hand för att få henne att sluta.
- Jennifer sluta! Sa jag medans jag skrattade åt Jennifers betende.
Då kastade Jennifer sig i min famn.
- Allison! Du är helt amazing!
Jag förstod genast att Jennnifer var ett fan av Justin, hon berättade att hon hade alla skivor att hennes rum var fullt av affisher på Justin. Hon hade även berättat att när Justin skulle ha konsert i Atlanta fick hon inte gå för hennes föräldrar inte hade pengar till en biljett, då hade hon gråtit sig till sömns i en hel vecka. Sen berättade jag hur jag och Justin träffades, jag drog allt om festen och hur jag hade vaknat upp hemma oss Justin. Sen kom alla frågor från Jennifer.
- Men du?! Är ni tillsammans? Har ni kysst?
Jag skrattade och mindes min och Justins kyss på hans säng.
- De du, sa jag och blinkade åt Jennifer. Hon gapade stort och jag fnissade till av hennes reaktion.
- Ni har gjort det! Berätta allt!
Jag berättade vad som hade hänt under den kvällen hemma hos Justin. Jennifer hade inte blivit avundsjuk utan mest glad för min skull.
- Så du är Justins shawty nu eller?
Jag stelnade till. Jag och Justin hade alrig pratat om vi hade något förhållande eller inte. Vi hade bara kysst några gånger och det var allt.
- Jag vet inte..
- Vill du bli det?
Jag rykte på axlarna. Tanken på att bli Justins flickvän skrämde livet ur mig. Den uppmärksamheten jag skulle få av hela världen. Alla mordhot jag skulle få. Det skulle bara bli problem.
Jag och Jennifer satt på lekplatsen tills klockan blev 15. Då bestämde vi oss för att gå hem till oss själva. Sedan vid 18 tiden skulle vi gå till stranden. Jennifer hade berättat att några av hennes kompisar skulle ha en grillfest där och att jag gärna fick komma.
När jag kom hem satt Eric och Teresa på altanen och drack kaffe. Jag satte mig vid dem och berättade om min dag. Att jag hade träffat en tjej som hette Jennifer. Jag berättade om henne och de tycktes vetta vem hon var.
Visst, i den här staden känner alla tydligen alla, tänkte jag för mig själv när Eric berättade om Jennifers familj. När vi pratat klart gick jag upp på mitt rum och såg att klockan var kvart i 4. Då bestämde jag mig att sitta vid datorn en stund innan jag skulle fixa iordning mig till festen. Jag loggade in på Facebook och såg att Justin var inne. Precis när jag började skriva till honom så hann han före och skrev.
J- Hej Allison!
A- Hej!
J- Hur är det?
A- Bra, jag längtar tills imorgon då vi ses dd? :)
J- Är med Chaz och Ryan. Vi alla tre längtar as mycket! När kommer du imorgon btw?
Jag tog upp en lapp från en låda där jag hade skrivit busstiderna på. 10.00 skulle min buss gå och den skulle vara framme vid halv 12. Sen skulle jag åka hem nästa dag sent på kvällen.
A- Jag kommer vid halv 12
J- Najs! :D och du åker?
A: 22.00 nästa dag
J- Då har vi ju mycket tid tsm ;)
Jag och Justin chattade med varandra tills jag sa att jag var tvungen att fixa mig iordning till festen. Jag stängde av datorn och till väskan som låg under sängen. Jag öppnade den och rotade bland alla kläder. Vad skulle passa till ikväll då? Jag ville inte ta något för fint, som jag skulle göra här hemma. Det var ju ute på landet nu. Först drog jag på mig en korallfärgad bikini och sen drog ja på mig ett bar skjorts och en stor vittshirt och seda några enkla armband. Jag borstade bara igenom håret och lät det hänga. När jag var sedan klar med kläderna gick jag ut till badrummet och tog först på ett lager foundition och puder, sedan kletade ja på med mascaran och tog lite brunögonskugga som framhävde ögonen. Jag var enkelklädd idag men jag såg ändå skitsnygg ut i min åsikt! Seda sneglade jag på klockan. Det var 30 minuter klar. Jennifer hade berättat vägen till stranden och det skulle ta cirka en kvart. Jag gick ner till hallen och när jag knöt på skorna så kom Teresa ut till hallen.
- O vart ska du då? Undrade hon och tittade menat på min nya outfit.
Jag tittade upp från skorna.
- Till stranden, förklarade jag kortfattat.
Teresa såg lite orolig ut, men hon hade ändå ett litet leende på läpparna, som hon tyckte det var roligt att jag skulle träffa väner.
- När kommer du hem?
Jag ryckte på axlarna.
- Inte så sent, jag kan höra av mig.
- Okej, men hitta inte på något dumt, ha det roligt, sa Teresa och gav mig en snabbkram innan jag gick ut.
När jag kom fram till stranden var Jennifer och 5 personer till där. Det var 3 killar och 2 tjejer. Alla satt på stranden på en filt. Jennifer skrattade och pratade med en av killarna. När hon såg mig log hon stort.
- Alla, det här är Allison!, sa hon och pekade på mig. Jag log försiktgt och vinkade och satte mig på filten bredvid Jennifer och en brunhårigkille. Jag hälsade på alla. Killen bredvid mig hette Alex och de andra killarna hette Eric och Taylor. De två tjejerna hette Sara och Miley.
- Vill du ha en cider, frågade Alex och höll fram en päroncider. Jag log och tog emot cidern och öppnade den och tog en klunk.
- Så.. Du är nyinflyttad här, frågade Alex.
Jag nickade.
- Yes, jag kom igår.
Alex tittade på mig från kropp till tå och mötte sedan mina ögon och log.
- Trevligt. Vart bodde du förrut?
- Atlanta. Fast jag bor där egentligen. Jag bor bara hos en fosterfamilj i några månader. Alex såg förvånad ut och tog en klunk av sin egna cider.
- Oj...
Alex och jag satt och småpratade länge. Vi pratade mest om våra intressen. Han berättade att han brukade också skateboard på sin fritid, han hade föreslagit att han skulle lära mig att åka och jag hade sagt att jag gära ville göra det.
- Jag lovar. Du kommer bli värsta skateprovset, sa Eric och öppnade en ny burk cider. Jag skrattade och tog en kluk av min tredje cider.
- Ja, självklart! Kommer äga ut dig! skrattade jag och blinkade med ena ögat.
Teenage dream dunkade ur Jennifers stora Ipod högtalare. Alla satt på filten och pratade med varandra, alla drack och skrattade. Jennifer stod själv upp på sanden och sjöng högt och dansade. Solen hade börjat gå ner och allt kändes helt okej. Visst jag skulle hellre velat vara hemma. Hos Justin. Krama hans varma famn och andas in Justins typiska dofter.
- Vad tänker du på? Hörde jag plötsligt Alex fråga.
Jag fnissade till och la handen i sanden och smekte den mjuka sanden. Kornen var lena mot handflattan och jag andades in doften av landet.
- Äh...Inget.., sa jag och rykte på axlarna.
Alex log och tog upp min hand ur sanden. Han ställde sig upp och drog upp mig från filten.
- Kom, jag måste visa dig något. Alex höll kvar mig i handen medans vi började gå längst stranden. Efter gått fem minuter hade vi kommit till en liten klippa. Alex klättrade upp för klippan först. Han hjälpte mig upp och vi satte oss och tittade tyst ut över havet. Det var så vackert med allt. Soledgången och havet speglades av solen. Jag sneglade på Alex och gillade vad jag såg. Hans gröna ögon glittrade och det lilla leendet på läpparna fick mig att le jag också. Hans hår påminnde lite om Justins, men det var lite längre. Vi höll fortfarande i hand, våra fingrar var sammanflättade och vi satt nära varandra.
- Fryser du? Undrade Alex.
Hårstråna på armana stod upp och jag frös litegranna..
- Lite kanske, sa jag tyst.
Alex krängde av sin skinnjacka och gav den sedan till mig.
- Här.
Jag tog på mig jackan, den var lite lång i armana men ända varm från hans kropps värme. Jackan luktade rök,vilket jag också gjorde efter rökt på stranden. Jag fick en klump i magen när jag tänkte på att jag egentligen borde sluta, vilket skulle vara svårt, men jag skulle börja försöka. Jag har ju lovat Justin. Ja blundar och försöker se Justins ansikte framför mig, jag saknar honom så mycket så det gör ont i hela kroppen. Plötsligt känner jag hur Alexs läppar pressar sig mot mina
Långt va :)? Sry för lite seg upptadering...

RSS 2.0