Me+You - Kapitel 42

"Du har verkligen förändrat mig Justin" Sa jag och tittade honom rakt i ögonen och menade allt jag sa. Jag hade verkligen förändrats sen jag träffade honom. Förrut så var jag inte mig själv. Jag var en person som var så svag och gjorde så dåliga grejer för göra mig själv starkare. Lyckades jag med det?
Svar nej.
Nu hade jag Justin. Jag var förändrad.


Y_62651f22_large


Är du vaken bby?
Jag satt upp i sängen med täcket omkring mig och log. Fast jag hade blivit väkt klockan tre på natten av ett sms.
Det var personen som skickade smset som gjorde mig glad.
Haha ja det är jag :) Hurså?

jag tänkte tillbaka på kvällen som hade varit. Jag och Justin hade pratat på balkongen innan vi hade gått in igen. Väl därinne hade vi suttit mest för oss själva och pratat innan alla hade gått tillbaka till sina rum för att sova. Det var ju en tidig dag nästa dag då vi skulle upp tidigt för att åka vidare till New York.
Möt mig vid poolen högst upp.

Jag knapprade in ett svar till Justin att jag var påväg. Sedan gick jag iväg mot hissarna iklädd i hotpants och en stor svart t-shirt. Hissen kom till min våning och jag klev in i hissen och tryckte på våning sju, där poolen fanns.
Medans hissen åkte upp började det pirra i magen, det gjorde det alltid då jag skulle få träffa honom.
När hissen öppnade dörrana var Justin det första som jag såg. Han stod där och tittade på mig med ett leende på läpparna och hans ögon glittrade som vanligt.
Poolen var upplyst annars var alla lampor släkta i rummet. Det bidrog till en mysig stämmning.
"Där är du. Trodde inte att du skulle komma" Sa Justin och tog bort ett hårstrå från mig som hängde i ansiktet.
" Men jag kom."
Justin tog min hand och vi satte oss på poolkanten och tog ner fötterna i poolen. Mina fötter blev varma av vattnet och det var skönt.
"Vad skulle du göra om jag kysste dig"? Sa Justin och en röd färg spred sig över mitt ansikte och jag tittade ner mot vattnet som speglade sig. Justin såg jag. Justin som tittade på mig och log. Sen såg jag hur hans händer närmade sig mitt ansikte och han tog mig och kysste mig försiktigt på kinden innan han puttade ner mig i vattnet.
Vattnet plaskade och jag flöt ner under ytan och simmade sedan upp och skrattade.
"Din jävel Justin!!"
Justin satt på kanten och skrattade åt mig som simmade runt i poolen med kläder på. Då tog jag tag i Justins händer och drog ner honom. Han höll kvar i mina händer och vi drogs under ytan. Jag öppnade ögonlocken och såg Justin närma sig och kysste mina läppar försiktigt under vattnet.
Det var mer en amezing. Sen när vi kom upp på till vattenytan kramade vi om varandra och tittade i varandras ögon. Justin drog bort det våta håret som hängde för ansiktet och tog det bakåt.
"Mycket finare.....Så man kan se ditt vackra ansikte" Sa Justin och flinade. Jag räckte ut tungan åt honom och gav honom sedan ännu en kyss.
Ungefär 10 minuter senare satt vi insvepta i varsin fluffig handduk på två solstolar som stod på kanten i poolrummet.
"Du ska veta att när du blev nedslagen av Will var det värsta jag varit med om. Jag har aldrig varit så rädd" Sa plötsligt Justin och jag rykte till och tittade på Justin som sorgset tittade ner på stengolvet. Jag tog min hand på hans haka och lyfte upp hans blick.
"Justin. Sluta tänk på det. Det är över och du behöver inte vara rädd. Will sitter ju inne nu så han kommer aldrig kunna göra något mera mot oss. Okej?"
Justin suckade och log försiktigt och tittade på honom och jag kunde se hur det glittrade i hans ögon.
"Vill du bli min shawty?" Frågade Justin plötsligt och flinade.
"Självklart Shawty Mane!" Skrattade jag och gav honom ännu en kram. Nu var jag och Justin ett par, fast det var bara jag och han som visste om det i hela världen.
"Vad tänker du på?" Frågade Justin mig. Jag bet mig i läppen och funderade.
"När tänker du berätta för..ja dina fans om oss? Undrade jag.
Justin suckade och såg ner i marken.
"Så fort som möjligt. När ett bra tillfälle kommer."

Me+You - Kapitel 41

Konserten var helt underbar och galen. Justin var såklart jätteduktigt och hans utstråling strålade. Det mest fantastiska var när Justin satti det stora hjärtat och spelade gitarr och sjöng favorite girl. Det gav mig gåshud över hela kroppen.
Jag stod vid sidan av scenen och kollade på hela showen, förrutom då Justin och Jasmine sjöng overboard tillsammans. Jag klarade inte av att se dem hålla på att kramas. Det var för mycket.


justin bieber and chris brown next to you


"Du litar på Justin. Det var bara ett framträdande. Teater. Fejk. Du litar på Justin Allison" Mumlade jag för mig själv medans jag gick fram och tillbaka i logen. Jag hörde Justin sjunga baby i bakrunden och fattade att konserten var snart slut.
Efter ungefär fem minuter kom Justin inspringades med alla dansare och alla i hans crew. De skrattade och gav varandra give me fives.
"What's up All?" Skrattade Alfredo och jag skrattade tillbaka. Sen kom Justin fram till mig och kramade mig. Han var helt genomblöt av svett.
"Vad tyckte du om konserten?" Undrade han.
"Den var helt fantastisk!" Svarade jag och log.
Jasmine var också där, men hon höll på att skämta med någon dansare. Jag ville nog hålla mig på avstånd för henne.
Plötsligt dök hon upp framför mig och log stort. Wow hon var verkligen vacker. Förstod att Justin gillade henne.
Eller gillade han henne? Vänta Allison! Han gillar henne inte, det sa han ju! Han gillar ju dig! Eller ljög han?
"Hej Allison! Ska du med till hotellet på efterfesten eller?" Undrade hon och jag mindes att Justin berättat att han skulle ha en liten "fest" på sitt rum med oss lite yngre i hans crew.
"Ofc!"
En halvtimme senare befann jag mig på Justins rum. Själv hade jag ett eget rum vilket var ganska skönt.
Vi hade på hög musik och drack läsk och vräkte i oss chips. Detta var helt annorlunda från alla andra fester jag varit på innan. Här fanns det ingen allkohol och alla var glada och nyktra. Ingen var nära på en och ville antligen slåss eller ha sex.
"Vill du dansa Allison?" Frågade Justin och tog min hand. Jag nickade och vi började dansa till musiken. Jag kände pulsen i kroppen och lät min kropp leva in sig i dansen. Sen när vi började bli varma tog Justin min hand och vi gick ut på balkongen och stängde sedan dörren. Jag såg ut over Los Angles och blev tagen av den vackra utsikten, alla neonljus från de otroliga byggnaderna. Det blåste lite, men det var bara skönt efter den svettiga dansen.
"Allison, jag gillar dig verkligen" Sa Justin plötsligt och jag tittade mot honom. Han var så vacker så det gjorde så ont.
"Jag gillar dig med....."
Han tog mitt ansikte i sina händer och tittade på mig en lång stund innan han kysste mig med sina perfekta läppar. Det var som vi var gjorde förvarandra. Han och jag.
Kyssen varade länge och den var med hästlängder den bästa jag någonsin upplevt.
Justin kysste mig med så mycket passion och kärlek så det inte var sant.
"Du har verkligen förändrat mig Justin" Sa jag och tittade honom rakt i ögonen och menade allt jag sa. Jag hade verkligen förändrats sen jag träffade honom. Förrut så var jag inte mig själv. Jag var en person som var så svag och gjorde så dåliga grejer för göra mig själv starkare. Lyckades jag med det?
Svar nej.
Nu hade jag Justin. Jag var förändrad.


Me+You - Kapitel 40

När sista tonen var tagen sade jag ingen utan satt och log och tittade rakt i hans bruna glittrande ögon. Han log tillbaka och vi tittade på varandra och log.
"Varför är du så himla vacker? Jag kan seriöst inte få nog av att titta på dig" Sa Justin tyst och det pirrade till i magen.
Då öppnades dörrarna och Kenny kom in.
"Justin du måste börja göra dig iordning! Det är genrepp om fem minuter!" Justin skrattade och tog min hand och hjälpte mig upp.
"Okej vi kommer" Sa han och leendet var fortfarande kvar på hans läppar.
Genreppet var hur roligt som helst! Justin skojade med sina fans och dansade för fullt och han hade en frågostund. Tur nog frågade ingen om mig, som tur var nog.
"Visst är han söt mot sina fans?" Hörde jag en röst säga bakom mig. Jag vände mig om och såg någon jag verkligen inte anat att se.
"Hej jag kanse borde presenterat mig. Jag heter Jasmine Villegas. Sjunger Dueten overboard med Justin. Du är Allison va?" Frågade Jasmine.
Jag nickade.
Jag visste väl vem Jasmine V var. Tjejen som Justin sjöng med. Tjejen som hade kysst Justin i bilen för någon månad sen. Tjejen som fått mig att må skitdåligt.
"Så du kommer vara med på Justin turne?" Undrade hon. Jag nickade.
"Ja det kommer jag vara" Jasmine log stort nu och jag kunde inte ana om leendet var äkta eller fake.
" Åh vad roligt! Du kan inte ana hur tråkigt det blir utan en tjej i min ena ålder" Utbrast hon och gav mig en snabb kram. Jag skrattade och kramade tillbaka henne.
"Ja det är verkligen trevligt...Men du jag måste gå nu. Ska på toa!" Sa jag och började gå mot toan. När jag kommit in i badrummet så låste jag dörren och satte mig ner på toalocket med huvudet ner mot marken.
Jag klarade inte av att se hennes läppar. Hennes läppar som kysst Justins läppar. Om och om spelades en scen upp i huvudet där Justin och Jasmine kysstes. Var de tillsammans? Lekte bara Justin med mina känslor eller gillade han mig på riktigt?
Vad det än var så skulle jag ändå ta ett rejällt snack med honom.
När jag kom ut från toan så bestämde jag mig för att hålla mig undan för Justin och Jasmine så jag gick tillbaka in i logen och satte mig i soffan och stirrade rakt fram mot den vita vägen och suckade. Det var tre timmar innan konserten skulle börja. Tre hela timmar.
Klockan tickade och inom fem minuter så hade jag somnat.
JUSTINS PERSPEKTIV.
Skrattandes av Alfredos skämt som han hade berättat för mig gick jag in själv i min loge, för att byta om till mina scenkläder. Vita byxor och en vit långärmad t-shirt med en lila väst med luva och sedan en vit jacka.
Då såg jag Allison ligga i soffan och sova. Hon såg så lung ut där hon log och sov som en ängel. Hon var så vacker.
Försiktigt satte jag mig på knä bredvid henne och smekte hennes kind försiktigt.
"All...Konserten börjar om en halvtimme. Dags att vakna..."Viskade jag i hennes öra.
ALLISONS PERSPEKTIV
Jag vaknade av att Justin viskade i mitt öra. När jag satte mig trött upp i soffan så satt han fortfarande kvar på golvet och tittade på mig och log.
"Du är så vacker" Sa han och mötte min blick.
När jag såg i hans ögon fick jag tillbaka de jobbiga känslorna jag hade innan och tittade bort och svalde klumpen i magen.
"Vad är det för fel?" Undrade han.
Jag tittade tillbaka på honom, han såg nu mycket förvirrad ut.
"Du leker bara med mina känslor" Sa jag stelt. Direkt så stelnade hans ansikte till och han såg myckt chockad ut. Allt vad hans min kunde säga var att han inte fattade något.
"Jasmine..Började jag...Är ni tillsammans?" Sa jag försiktigt. Justin suckade och satte sig bredvid mig.
"Det är komplicerat. Vi var nästan tillsammans för cirka ett årsedan, innan jag träffade dig. Men det blev aldrig något av oss. Sen nu innan i den bilen så kysste hon mig utan någon förvaning som helst."
Jag var tyst och väntade på att Justin skulle fortsätta berätta.
"Men du ska veta Allison att jag inte känner något för henne. Det jag känner för dig har jag aldrig känt för någon annan. Jag och Jasmine är bara vänner" Sa han lugnt.
Då knakade det på dörren och Scooter kom in.
"Har du inte bytt om Justin? Du måste skynda dig! Vi ska be nu!" Sa han stressat till Justin och gick sedan ut.
Justin reste sig upp och gick till garderoben. Sen vände han sig om till mig och tittade på mig med en ledsen blick.
"Vi pratar med om det här efter..."Sa han.
Jag reste mig upp och gick framm till honom och pussade försiktigt honom på munnen.
"Det behövs inte. Jag litar på dig"
Konserten var helt underbar och galen. Justin var såklart jätteduktigt och hans utstråling strålade. Det mest fantastiska var när Justin satti det stora hjärtat och spelade gitarr och sjöng favorite girl. Det gav mig gåshud över hela kroppen.
Jag stod vid sidan av scenen och kollade på hela showen, förrutom då Justin och Jasmine sjöng overboard tillsammans. Jag klarade inte av att se dem hålla på att kramas. Det var för mycket.

Me+You - Kapitel 39

"Kommer du?" Sa Justin och drog upp mig ur sättet. Jag tvekade lite innan vi började gå.
"Justin...Är du verkligen säker? Fansen kommer bli galna om vi kommer ut tillsammans. Jag kan gå ut fem minuter efter di..." Justin skakade på huvudet och la sina händer runt mitt huvud och tittade mig rakt i ögonen, jag kände hur mitt hår på armarna ställde sig rakt upp.
"Allison...Jag har aldrig varit säkrare i hela mitt liv. Jag älskar ju dig och vill vara med dig förresten av mitt liv."
Sen kysste han mig försiktigt på läpparna och jag upplevde något jag aldrig känt förrut.
Jag var kär.


Fansen tysnade sekunden då vi kom ut ur bussen sen utbrötts det kaos. Alla började skrika och trycka sig mot staketen. Det kom fler säkretsvakter som ställde sig mot staketen. Vissa tjejer försökte klättra över stakten.
Men Justin brydde sig inte. Han höll kvar i min hand och vinkade till andra fans med den andra handen.
När vi kom in i den stora arenan gick vi till Justins loge och satte oss i en mjuksoffa. Resten av Justins team var i andra rum så vi var helt ensama.
Rummet var helt otroligt lyxigt. Det var modernt och gick i färgerna svart och vit. Det fanns en stor tv och ett airhockybord och en massa mat och läsk och på ena väggen så var det massa tavlor på tidigare stjärnor som varit här. Konserten skulle börja om några timmar så vi hade inte jättemycket tid att vara här.
"Vill du gå ut och titta på scenen innan det är genrep"? Undrade Justin?
Jag nickade och reste mig ur soffan.
När vi kom ut på scenen var det helt tomt i hela det stora rummet, eftersom alla arbetare som ställde iordning scenen var på lunch. Jag ställde mig mitt på scenen och tittade ut mot mot arenan. Det var gigantiskt och jag slöt ögonen och levde mig in i fantasin hur det skulle kännas att stå här och sjugna inför en massa fans som skrek mitt namn.
Justin levde verkligen en dröm.
"All. Kommer du?" Hörde jag Justin säga och jag vaknade upp ur min mardröm och vände mig om. Där satt Justin vid ett stort, svart piano. Han klappade på platsen bredvid honom och jag satte mig bredvid honom.
Utan att säga något började han trycka på pianotagenterna.
I'd wait on you forever and a day
Hand and foot
Your world is my world
Yeah
Ain't no way you're ever gon' get
Any less than you should
Cause baby
You smile I smile
Cause whenever
You smile I smile
Hey hey hey

Your lips, my biggest weakness
Shouldn't have let you know
I'm always gonna do what they say
If you need me
I'll come running
From a thousand miles away
When you smile I smile
You smile I smile


När sista tonen var tagen sade jag ingen utan satt och log och tittade rakt i hans bruna glittrande ögon. Han log tillbaka och vi tittade på varandra och log.
"Varför är du så himla vacker? Jag kan seriöst inte få nog av att titta på dig" Sa Justin tyst och det pirrade till i magen.
Då öppnades dörrarna och Kenny kom in.
"Justin du måste börja göra dig iordning! Det är genrepp om fem minuter!" Justin skrattade och tog min hand och hjälpte mig upp.
"Okej vi kommer" Sa han och leendet var fortfarande kvar på hans läppar.
Genreppet var hur roligt som helst! Justin skojade med sina fans och dansade för fullt och han hade en frågostund. Tur nog frågade ingen om mig, som tur var nog.
"Visst är han söt mot sina fans?" Hörde jag en röst säga bakom mig. Jag vände mig om och såg någon jag verkligen inte anat att se.

Me+You - Kapitel 38

"Vad är det All?" Viskade han. Han fick inte ett svar från mig utan han tittade åt det hållet jag kollade mot.
Mitt hem. Eller hem och hem. Det var det huset jag hade bott i tills några månader sedan. Huset jag hade växt upp i. Huset där jag både hade skrattat och gråttit.
"Kom vi går.. Jag vet att du inte vill vara här" Sa Justin och drog åt mig min hand. Men jag drog tillbaka den och började gå mot huset bestämt. Jag ville prata allvar med min egna mamma och pappa. Det som brukade vara de som gjorde det. Men det var då.

Med en smidig rörelse tryckte jag på ringklockan och tog ett steg bakåt och vände mig om och såg att Justin stod precis bakom mig.
Sedan öppnades dörren. Det första jag såg var mammas chockade min och sedan pappa som kom upp bakom henne och såg nästan lika chockad ut. De sa inget utan jag fick börja.
"Mamma, pappa. Hej" Sa jag stelt och de såg nervösa ut.
Pappa harklade sig och bakade ett steg. "Allison och Justin.. Kliv in!" Mamma makade på sig och jag och Justin klev in.
Det luktade som vanligt "hemma" Den kaffelukten blandat med diskmedel. Jag andades in lukten medans vi tog av oss våra ytterkläder och klev in i vardagsrummet och satte oss i de vita sofforna.
"Så Allison...Vad har du haft för dig?" Undrade pappa medans mamma kom in med kaffe och bullar. Hon gav mig och Justin varsin kopp.
"Ja ni...Mycket kan man säga. Varför har ni inte hört av er?" Frågade jag allvarligt och pappa satte kaffet i halsen och började hosta. Mamma klappade honom på ryggen medans hon log stelt mot mig och Justin.
"Ja du Allison...Det var väl lite för ditt egna bästa kan man säga" Sa mamma nervöst. Jag tog en till klunk ur kaffet och tänkte.
"Vill ni inte ha något med mig och göra?"
Mamma och pappa stenade till och bytte sittställning i soffan.
"Jo men...Började pappa. "Du vet att det är för ditt bästa..."Sa han och jag reste mig hastigt ur soffan. Mamma hoppade bakåt.
"Säg bara som det är!" Skrek jag.
"Henry jag visste att det skulle bli såhär! Jag visste det!" Skrek mamma till pappa. Justin såg nu väldigt förrvirad ut nu och satt tyst och tittade mellan mig, mamma och pappa.
Pappa satte nu ner koppen på bordet och stirrade på mig.
"Allison. Du skapar bara problem. Vi vill inte ha något med dig att göra. Okej?" Sa han stelt och det kändes som ett hårt slag i magen. Inte ha mig...... Jag reste mig upp med en hastig rörelse och bara gick ut. Justin följde efter mig utan att säga något och jag lämnade mamma och pappa. Det var den sista gången jag såg de.
"Är allt okej All?" Frågade Justin mig. Jag nickade och blinkade några gånger hårt för att hålla in tårarna. Jag satt på Justins säng och han satt bredvid mig och klappade mig försiktigt på ryggen.
"Jag ser på dig att det inte är okej" Då brast allt och tårarna började rinna längs kinderna. Justin såg det och la nu en mjuk arm runt mina axlar och drog mig tätt intill honom. Han vara verkligen allt....
NÄSTA DAG
"Är ni redo!?" Skrek Ryan Good och alla skrek tillbaka att de var taggade till tusen. Själv satt jag och Justin i bussen och höll varandra i handen.
Tidigare hade Justin presenterat mig för alla i hans crew. Mama Jan, Alfredo, Kenny och resten av dansarna. Pattie var också där men hon hade jag ju redan träffat.
Sen reste sig alla och gick ut ur bussen, men jag och Justin satt kvar och tittade på alla som skuttade ur bussen och skrek. När de kom ut hörde man en massa tjejer skrika, fansen. Hur skulle de reagera när jag kom ut med Justin? En tjej som höll Justin i handen? Eller skulle han släppa min hand?
"Kommer du?" Sa Justin och drog upp mig ur sättet. Jag tvekade lite innan vi började gå.
"Justin...Är du verkligen säker? Fansen kommer bli galna om vi kommer ut tillsammans. Jag kan gå ut fem minuter efter di..." Justin skakade på huvudet och la sina händer runt mitt huvud och tittade mig rakt i ögonen, jag kände hur mitt hår på armarna ställde sig rakt upp.
"Allison...Jag har aldrig varit säkrare i hela mitt liv. Jag älskar ju dig och vill vara med dig förresten av mitt liv."
Sen kysste han mig försiktigt på läpparna och jag upplevde något jag aldrig känt förrut.
Jag var kär.

Me+You - Kapitel 37

Allt började sakta försvinna. Justins slag mot dörren och smärtan som uppstod när Will fortsatte och fortsatte sparka mig hårt. Det blev svart framför ögonen och plötsligt var allt borta. Var jag död? Jag visste att jag var någonstans eftersom jag fortfarande kunde tänka, men jag kunde inte se någonting förrutom detta mörker och min kropp kunde jag inte känna. Jag försökte ta ett djupt andetag för att se om jag kunde skrika men det gick inte. Rösten var som borta och det var som jag inte hade någon mun.
Justin! Vad hände egentligen? Plötsligt blev allt varmt och sedan blev det iskallt. Men jag frös inte och jag svettades inte.
"Allison, hör du mig? Du måste höra mig. Snälla vakna.
Sakta men stilla hörde jag omgivningen runt mig. Någons andetag nära mitt ansikte och i bakrunden kunde jag höra någonslags maskin.
Jag öppnade försiktigt ögonlocken och det första jag såg var Justins ansikte. Han blundade och jag kunde se på hans sammanflättande händer att han bad.
"Justin" Viskade jag och jag hörde att min röst var väldigt hes. Justin öppnade ögonlocken och tittade på mig. Jag tittade tillbaka på honom och såg att han hade en blåtira runt ena ögot.
"Allison!" Utbrast Justin och kramade om mig. Jag kramade försikitgt tillbaka honom och såg mig runt i rummet.
Vita väggar, vita gardiner och en sjukhus säng. Jag, iklädd i en vit pappersklänning och i armen hade jag en nål som ledde upp till en ställning. Jag förstod genast att det var dropp och gjorde en äcklad min.
"Hur..? Vad har hänt Justin"? Frågade jag honom försiktigt. Justin ställde sig upp och gick runt ett varv och kliade sig bekymrat i håret.
"Du minns ej?" Jag nickade och Justin satte sig på stolen igen och tog mina händer och höll dem hårt.
"Du minns att vi gick till Will för hämta dina grejer? Eller hur?" Jag nickade och mindes hus jag hade gått nervös upp för trappan.
"Sen ja...Slog han dig och låste in dig i badrummet....." Minnerna hur han hade sparkat mig blixtrade till framför ögonen på mig.
"Sen sparkade jag igen dörren och ja...." Sa Justin och pekade på sitt blåa öga. Jag spärrade upp ögonen och tittade chokat på honom.
"Slog Will dig?! Vad hände sen? Vart är han nu?" Utbrast jag. Justin suckade och förklarade att han hade slått tillbaka Will och sedan burit upp mig och sprunigt iväg medans Will hade däckat på golvet. Han hade däckat pga av allkoholen och inte av att Justin hade slagit honom. Han befann sig nu på en tillnyktrings cell hos polisen.
Sen hade en läkare kommit in i rummet och de var glada över att jag hade vaknat upp. De förklarade att jag hade fått en lätt hjärnskakning och sedan var det bara några blåmärken på kroppen. Jag hade haft tur. Läkaren tog mätte mitt blodtryck på mig och frågade en enkel fråga medans han tittade på mig.
"Hur mår du?" Löd hans fråga.
Jag kände efter. Helt ärligt måde jag hur dåligt som helst. Huvuet snörrade och jag måde väldigt illa och jag var hur trött som helst.
"Kasst." Svarade jag ärligt läkaren som nickade.
"Det beror på hjärnskakningen." När du kom in var du medvetslös, men vi var tvungen att väcka dig pågrundav att vi skulle rönka din hjärna. Då var du dock inte dig själv kan man säga." Jag såg hur Justin log i bakrunden och jag kunde bara tänka mig själv som halvtmedvetslös.
"Men du ska ligga på övervakning med dropp under natten och morgondagens morgon och sen får du åka hem på kvällen.
"Hur mycket är klockan" Undrade jag.
" Halv två på kvällen." Sa Justin som hade precis tagit upp sin mobil för att smsa någon. Precis i detta tillfälle kom Pattie inspringades i rummet. Hon såg väldigt nyvaken ut med ruffsigt hår och iklädd i mjukisbyxor. Hon kramade om Justin hårt och länge. Det fick mig att få en klump i magen. Min mamma och pappa brydde sig inte om mig.
"Åh Justin...Jag var så orolig när du ringde mig...Stackars gubben.." Sa hon och smekte honom över blåtiran. Justin rodnade till och sedan vände Pattie sig till mig och gav mig en varmkram.
"Allison...Jag tycker verkligen synd om dig...Du kunde ju dött" Sa hon och smekte mig på kinden. Jag log försiktigt och sedan kände jag hur allt blev svart igen och sedan försvann jag i sömnensvärld.
NÅGRA TIMMAR SENARE

"Men mamma vad ska vi göra? Hon kan ju inte åka tillbaka till Austell igen och jag kan inte lämna henne igen" Hörde man Justin säga.
Jag öppnade inte ögonlocken. Denna konversation ville jag bara höra, så jag låtsades att sova.
"Justin jag vet att du inte vill det men du ska faktiskt på turne om några dagar." Sa Pattie. Justin stönade till och jag hörde hur han klev runt i rummet.
"Jag vet mamma...Men du, Allison följer med" Sa han bestämt. Jag rykte till och försökte hålla ner munngiporna så det skulle se ut som jag sov. För egentligen ville jag bara le.
"Ja det kan hon ju göra."
Då började jag sträcka på mig själv och gäspade. Sakta öppnade jag ögonlocken och såg Justin stå och le stort åt mig. Jag log tillbaka satte mig upp i sängen.
"Äntligen är du vaken" Sa Justin och satte sig bredvid mig. Så nära så jag kunde höra hans andetag.
"Jo.......Allison. Började Justin. Vill du följa med på min turne?" Frågade han.
Jag log nu så stort jag kunde och tittade på honom och kastade mig i hans famn.
"Ja! Ja! Ja! Ja! Får jag det? Du är underbar Justin!?" Utbrast jag i ren gläjde. Justin skrattade till.
2 DAGAR SENARE

Vi gick hand i hand på trottoaren och njöt av höstens härliga färger. Alla löv i olika färger och den tystheten som var omkring oss. I morgon skulle vi åka ut på Justins turne. Först skulle vi åka till Los Angeles och vara där i några dagar innan vi drog vidare till New York. Turnen skulle vara i en månad och under dena tid skulle Justin ha konsert i 20 olika städer i både Usa och Kanada.
"Är du redo inför imorgon?" Undrade Justin och jag tänkte på mina väskor som stod i Justins hall. Jag var redo så det skrek om det.
"Självklart, är du det då?" Justin nickade och log ett litet gulligt leende.
"Los Angeles here we come!" Skrattade Justin, men jag skrattade inte utan stannade på trottoaren och stirrade rakt fram. Justin tysnade och kollade på mig.
"Vad är det All?" Viskade han. Han fick inte ett svar från mig utan han tittade åt det hållet jag kollade mot.
Mitt hem. Eller hem och hem. Det var det huset jag hade bott i tills några månader sedan. Huset jag hade växt upp i. Huset där jag både hade skrattat och gråttit.
"Kom vi går.. Jag vet att du inte vill vara här" Sa Justin och drog åt mig min hand. Men jag drog tillbaka den och började gå mot huset bestämt. Jag ville prata allvar med min egna mamma och pappa. Det som brukade vara de som gjorde det. Men det var då.

RSS 2.0