Me+You - Kapitel 25

Busen svände sedan in på resecentrumet och jag såg migut genom fönstret. Jag såg direkt Justin, Chaz och Ryan och Kenny. De stod en bit bort och Justin hade på sig solglasögon och luva. Det pirrade till och jag tog snabbt min väska och knuffade mig förbi alla i busskorridoren. Jag kastade mig ut genom dörren och sprang allt vad jag hade mot Justin, som sken upp när han såg mig och började springa mot mig.
- Allison! Ropade han glatt när jag kastade mig i hans famn.

Jag kände direkt lukten som jag jag älskade. Lukten som inte gick att beskriva hur den luktade. När jag och Justin kramats en stund höll vi fortfarande om varandra men tittade varandra i ögonen och log stort.
"Jag har saknat dig så Allison! Det har verkligen varit tråkigt utan dig. Jag instämde och log ännu större."
"Jag vet", stämde jag in kaxigt på Justins svar, han flinade åt mig och drog sedan med mig för presentera mig för Chaz, Ryan och Kenny. När jag skakad hand med alla gick vi till Justins Range Rover och satte oss i den. Justin satte sig därfram med Kenny och jag satte mig där bak i mitten av Chaz och Ryan. Jag märkte att Chaz och Ryan tittade nyfikhet på mig.
"Så Allison", Ryan tänkte efter vad han skulle säga. "..Vad tycker du om Austell då? "Lite lantigt kanske?"
Jag skrattade till åt hans ordval lantligt.
" Jo...De är de, fast jag har träffat några schysta vänner där" Förklarade jag för Ryan, och förmodligen alla de andra också eftersom de satt tysta och lyssnade på mitt och Ryans samtal.
"Inga killar va?" "Du har väl inte blivit tillsammans med någon?" Frågade Chaz chockat. Alla skrattade åt honom för han lät så förtvivlad.
" Nää då Chaz" Sa jag nervöst. Jag hade ju kysst Alex, men det hade väl inte räknats för jag gillade ju det inte? Och dessutom var jag och Justin inte tilsammans? Eller? Jag tittade försiktigt på Justin som satt och körde. Sedan tittade jag upp i bakspeglen och mötte hans blick, hans ögon log varmt mot mig och jag kunde bara le tillbaka stort nervöst.
När vi kom hem till Justin så tog Kenny sin bil och körde hem till sig, medans vi andra gick in.
" Så vad vill ni göra?" Undrade Justins medans vi knöt av oss skorna. "Kan vi inte bada? Det är liksom as varmt ute" Föreslog Chaz. Alla tyckte det var en bra ide. Vi gick upp till Justins rum och jag tog upp min bikini ur väskan och Justin gav mig en röd badhanduk.
"Allison, du kan gå in i badrummet och byta om" Sa Justin och nickade mot badrummet.
"Om du förstås inte vill byta om med oss" Sa Chaz och blinkade med ena ögot. Jag skrattade åt honom medans jag gick till badrummet och låste dörren om mig. Jag tog sedan av mig kläderna och vek ihop dem, sedan drog jag på mig den vita bikinin. När jag kom tillbaka till Justins rum satt killarna på sängen, ombytta till badbyxor. De tittade störögt på min kropp och retade dem lite genom stärcka ut brösten. Då blev Justins ögon enorma och jag såg hur han blev nervös.
" Hahah ni ser helt sjuka ut! Kommer ni eller?" Killarna hostade till och reste sig upp och sedan gick vi till Justins bakgård där han hade en stor pool. Direkt hoppade alla fyra ner i vattnet och skojade med varandra, jag skvätte vatten på Justin och plötsligt kastade han sig över mig och tryckte ner mig under vattnet, jag försökte slita mig loss men han höll mig hårt under vattnet, jag slöt ögonen och då kom minnerna tillbaka.
UNGEFÄR 4 ÅR TIDIGARE
"Allison kommer du eller?" "Jag vill bada nu!" Jag tittade upp och såg Noelle titta upp mot mig, Hennes brua hår viftade runt henne, det blåste. Mamma och pappa hade sagt innan att det vore inte så bra för oss att gå ner till stranden, men vi ville ändå för vi var så sugna på att bada.
" Ja, jag ska bara sätta upp håret" Förklarade jag och tog tofsen som var runt armen, jag satte upp de blonda håret i en boll uppe på håret. Noelle, log mot mig. Jag log tillbaka och tänkte vilken tur jag hade som hade Jennifer. Hon var min bästa vän. Jag och Noelle hade varit vänner i hela våra liv, vilket var 12 år.Noelle var nästan som en syster för mig, hon föddes faktiskt en vecka efter mig och våra mammor hade lärt känna varandra på en kurs i dans för gravida, så vi kände faktiskt varandra innan vi föddes. Det brukade vi iallafal säga.
"Nu kommer jag" Sa jag och sprang mot Noelle som stod precis vid strandkanten. Vatten såg inte så inbjudande ut, på grund av alla vågor.
"Sisten i!" Skrek Noelle och började springa.
"Men vänta" Noelle stanade och tittade otåligt mot mig. "Är det inte för mycket vågor, tänk om vi drunkar"
Noelle skrattade åt mig. "Nej då! Snälla jag vill så gärna bada. Vi kommer inte drunka vi är ju bra på simma"
Jag nickade och började springa.
"Ey! Du fuskade"
Jag skrattade och kastade mig i vattnet, Noelle kom precis i efter mig. Vattnet var ganska varmt, trots att det blåste så. Noelle började hoppa i vågorna och jag hängde efter henne. Vi skrattade medans vi åkte med vågorna mot strandkanten.
"Kan vi inte simma ut längre? Vågorna är större där ute och då för vi mera fart." Noelle nickade åt vågorna där ute. De var mycket större än här inne som vi var. Jag log mot henne och vi började simma ut. När vi kom ut ca 20 meter från stranden så såg vi genast hur stora vågorna var. Vi både fick simma mera för att inte komma under en våg, men vi klarade det.
"Okej nästa stora våg tar vi" Jag nickade åt såg ut mot vågorna. Långt bort kunde man se en stor våg.
" Shiit den stora vågen tar vi!
Vi behöve bara vänta någon minut innan den stora vågen var framme vid oss. Vi kastade oss mot vågen men då hände något vi inte kunde ana. Vågen bröts mot vatten utan, rakt mot oss. Jag kände hur jag trycktes ner under vattnet, det ända jag kunde var det mörkblåa vattnet. Då tog jag krafterna och försökte simma upp mot vatten, men det gick inte. Vattnet ville bara trycka ner mig. Panniken steg sig och jag ville bara upp från vattnet nu. Då slog det mig. Noelle! Vart var hon? Jag försökte se ordentligt under vattnet men jag kunde inte se henne. Vattnet var ivägen. Jag måste upp från detta. De krafterna jag borde ha kvar borde räcka. Jag tog ett ordentligt simtag mot vatten utan och simmade upåt och sparkade ifrå med fötterna. När jag äntligen kom över vatten utan ville jag genast tillbaka under vattnet. Vågorna ville också de, de försökte trycka ner mig och jag kunde inte röra mig för inga krafter var kvar.
" Noelle!" Jag skrek allt vad jag kunde Noelles namn, men jag fick inget svar. Jag såg mig omkring och kunde inte se henne. Skulle jag försöka in eller leta efter henne? Då såg jag något under vattnet. Noelle. Jag dök er igen och då såg jag henne panikslaget försöka komma upp. Jag tog hennes hand i min och kände hur kall hon var. Jag drog i henne och hon sparkade ifrån, för att försöka komma upp.
Det var då det hände. Sista gången jag såg henne levande. En ström kom under vattnet och drog iväg oss från varandra. Jag försökte hålla kvar hennes hand men hon drogs iväg. Från mig.
Jag drogs upp mot stranden. Noelle vet men inte vart hon tog iväg, men två dagar senare hittade en fiskbåt Noelle liggades mot en klippa, helt sönderslagen av klipporna.
NU
Jag började skrika under vattnet, panikslaget men Justin skrattade åt mig bara och trodde att jag skämtade. Då tog jag i allt vad jag kunde och sprakade honom i magen. Han skrek till under vattnet och släppte mig. Jag hoppade snabbt upp på kanten av poolen. Då märkte jag att jag hyperventlerade av paniken jag hade fått, när jag satte mig ner en solstol som stod vid sidan om och försökte hålla in tårarna. Justin, Chaz och Ryan tittade chockat på mig. Justin såg man att han hade ont, eftersom jag sparkat allt vad jag kunde rakt i hans mage. Han höll för sin mage medans ha klättrade upp över kanten.
"Allison förlåt, men vad hände?" "Du är ju helt blek" Justin var riktigt chockat över vad som hänt, han gav mig min handduk och jag tog den över axlarna.
"Allison hur mår du" Frågade Chaz som kommit upp och med Ryan. Alla tre killar stod framför mig och tittade panikslaget på mig.
Jag kunde inte prata för jag var fortfarande i chock. Då tog Justin och lyfte upp mig och bar mig in i huset.
"Här ute kan vi inte vara, nu går vi in och pratar" Justin bar mig som skakade trots att det var varmt ute och att jag hade en torr handduk runt mig. Jag skakade av rädsla och chock. När vi kom in la Justin mig i soffan. Sedan la han en massa filtar över mig men jag skakade fortfarande.
"Allison du måste berätta"
Jag tog ett djupt andetag och berättade allt om Noelle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0