Me+You - Kapitel 36

"Allison" Ropade jag och hon ställde sig upp och började springa mot mig. När vi möttes så kastade hon sig i min famn och jag kramade henne så hårt jag kunde och andades in denna underbara doft.
Då kände jag hur genomblött och kall hon var.
"Åh, du är ju alldeles genomblött!" Uttbrast jag och tog hennes hand och gick mot bilen. Jag log att hon höll kvar min hand och inte drog tillbaka den.
Jag satte mig i bilen och Allison satte sig bredvid mig. Vi vände oss mott varandra och log stort.
"Hej förresten" Sa Allison och jag kände hur en värme spred sig i hela kroppen


"Men gud du är alldeles genomblött" Uttbrast Justin alldeles förskräckt. Jag fnissade till och sneglade ner på den genomblöta t-shirten som klibbade sig fast på kroppen. Det var inte den skönaste känslan om jag fick säga det själv.
Men allt var bra. Ingenting kändes jobbigt. För jag satt här bredvid Justin som fick mig att må bra och le så mycket jag bara kunde och vara mig själv för första gången på länge kändes det som.
"Så....Vad händer nu?" Frågade Justin mig försiktigt. Jag tittade på honom. "Jag klarar inte av att vara kvar i Austell här längre Justin"
Justin tittade medidande på mig.
"Du kan bo hos mig tills vi kommer på något..Dock ska jag ut på turne om några dagar" Sa han och såg sorgsen ut.
Jag nickade och förstod honom. Han behövde åka ut på sin turne och stötta alla sina fans och göra det han älskar.
"Men den kommer bara vara i fem veckor så det är inte så långt tid" Sa han och jag kunde skymta ett litet leende.
Jag nickade och log också.
"Men du...Vill du hämta dina grejer hos han...Will?" Undrade han. Jag nickade. "Självklart. Dock har han några tjejer där nu men vi kan nog hämta dem ändå. Jag bryr mig inte om honom längre"
Justin nickade och började köra åt det hållet jag förklarade.
När vi var framme vid Wills lägenhet körde Justin in på parkeringen och sedan gick vi ut ur bilen. Nervös började jag bli medans vi gick upp för trapporna.
"Det kommer att bli bra" Sa Justin och jag förstod att man kunde se att jag var nervös. När vi kom till Wills dörr så öppnade jag försiktigt den och klev in. Där inne kunde man höra stön och fniss och jag förstod direkt vad de höll på med. Tur nog kom stönen inte från sovrummet utan från vardagsrumet. För i sovrummet hade jag alla mina grejer. Justin gjorde en äcklad min medans vi smög in till sovrummet.
Där inne var det stökigt som vanligt. Alla mina grejer var slängda under sängen så tjejerna ej skulle se att det bodde en tjej här.
Jag tog upp alla mina grejer och slängde ner dem i väskan fort. Då hörde jag plötsligt Justins låt U smile. Jag ryckte till och kollade panikslaget på Justin som chockad tog upp sin mobil ur fickan och började trycka på den.
Då slutade stönen från vardagsrummet.
"Vad var det?" Hörde jag en tjejröst.
" Jag vet inte...." Hörde jag Will säga. Fast jag visste att han visste.
Efter någon minut hörde steg närma sig sovrummet och jag tittade på Justin panikslaget och han kollade tillbaka på mig med ren skräck.
Plötsligt stod Will i dörröppningen till sovrummet. Han hade på sig ett par svarta jeans och bar överkropp. Han stirrade på mig med en ilsken blick, samtidigt var blicken väldigt sluddrig. Full.
"Vad i helvete! Horrunge! Fattade du inte att du ej fick komma hit!?!" Skrek han åt mig och närmade sig mig och tog ett rejält tag om min t-shirt och tryckte upp mig mot väggen.
"Will vad håller du på med?" Hörde man tjerna säga, som ni kommit in i sovrummet, fullt påklädda var de.
Will svarade inte utan gav mig ett knytslag rakt mot kinden. Då hörde jag Justin skrika ibakrunden.
"Släpp henne för fan!" Will hoppade till av att höra en killröst han mycket väl kände igen. Han släppte mig och vände sig om och såg Justin.
"Justin Bieber?" Skrattade han åt honom. Tjejerna såg också mycket rädda ut nu, men de gjorde inget utan stod chockade i dörröppningen och såg på dramat som utspelade sig framför ögonen på dem
Justin sa inget utan stirrade på Will.
"Stick härifrån jävla bög! Jag ska prata lite med Allison i enrum" Sa Will och tog ett hårt tag om min arm och drog iväg mig mot badrummet. Jag försökte göra motstånd och dra mig ifrån honom men jag lyckades för han var alldeles för stark.
"Justin!" Skrek jag till Justin och Justin försökte dra i min arm men då var jag redan inne i badrummet med Will och dörren hade Will snabbt låst.
Will tog ett hårt tag min mina armar och tryckte mig upp mot väggen och spottade mig rakt i ansiktet.
"Jävla äckel!" Skrek han åt mig rakt upp i ansiktet.
Utanför dörren hörde jag hur Justin skrek och bankade allt vad han kunde. Då gav Will mig ett hårt slag i magen och jag skrek till och gled ner längs vägen ner på det smutsiga golvet. Will började sparka på mig och jag fortsatte skrika.
Allt började sakta försvinna. Justins slag mot dörren och smärtan som uppstod när Will fortsatte och fortsatte sparka mig hårt. Det blev svart framför ögonen och plötsligt var allt borta. Var jag död? Jag visste att jag var någonstans eftersom jag fortfarande kunde tänka, men jag kunde inte se någonting förrutom detta mörker och min kropp kunde jag inte känna. Jag försökte ta ett djupt andetag för att se om jag kunde skrika men det gick inte. Rösten var som borta och det var som jag inte hade någon mun.
Justin! Vad hände egentligen? Plötsligt blev allt varmt och sedan blev det iskallt. Men jag frös inte och jag svettades inte.
"Allison, hör du mig? Du måste höra mig. Snälla vakna.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hej, älskar verkligen din novell, vill du göra ett länkbyte ? :D

2011-09-04 @ 16:58:17
URL: http://trueloveforbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0