Me+You - Kapitel 26

Ryan och Chaz mot mig och Justin.
Vi började spela och Justin ägde ut alla. Han spelade riktigt bra och pasade mig också. Jag lyckades göra mål några gången i korgen.
När vi spelat i 30 minuter la alla sig ner på planen och andades tugnt.
"Shiit vad trött jag är" Suckade Justin
När vi kom tog jag upp mobilen och kollade på klockan. Halv sju var hon. Vi alla fyra bestämde oss för att ta något att äta och senare gå ut och se om vi kunde hitta på något roligt på stranden. Justin tog fram en frysenpizza ur frysen och stoppade in den försiktigt i den varma ugnen. Medans pizzan blev varm dukade vi fram talrikar, glas och bestik på bordet. Chaz ställde också fram en 2-liters cola på bordet med ett stort leende på läpparna. Efter tjugo minuter spred sig en doft av varm tomatsås och ost i hela köket. Alla andades in och våra magar kurrade av hunger.
Justin tog försiktigt ut pizzan ur ugnen med hjälp av två grytlappar och en stekspadde.
"Smidigt Justin" Sa jag och gav Justin en klapp på axeln. Justin la ner pizzan på en stor tallrik och vände sig mot mig och log.
"Jag vet. Har man swag eller?" Jag skrattade och gav honom en liten knuff i sidan.
Sedan satte sig vi oss vid bordet och högg in på den varma pizzan. När vi sedan var klara tog vi ett beslut om att snabbt diska och sedan ta Justins bil till stranden, vilket tog ungefär fem minuter.
En effektiv kvart senare stod vi på strandparkeringen och tittade ut. Jag hörde hur folk prattade och skrattade ute på stranden. Vissa skratt kände jag igen. De tillhörde personer från min förra skola här i Atlanta. Jag mindes tillbaka. Jag hade gått med de i samma klass sedan jag var sex år.
"Kommer ni eller?" Frågade jag killarna och började gå ut till stranden. När jag väl var ute på stranden såg jag dem sitta på en filt med chips och varmkorv och allkohol och läsk runt sig. Vissa såg direkt när jag kom ut till stranden. Jag såg direkt Hanna sitta med en kille jag inte kände igen. Hanna tittade upp och mötte min blick och ett stort leende spred sig över henne. Hon reste sig upp från killens knä och sprang mot mig.
"ALLISON!" skrek hon så högt hon kunde och kastade sig i min famn. Jag kramade om Hanna hårt och skrattade.
"Som jag saknat dig gumman" Sa Hanna när vi slutade krama om varandra. Jag instämde och seden presenterade jag Chaz och Ryan för Hanna. Justin hade hon ju redan träffat.
Sedan satt vi alla på vilten med de andra. Jag satt bredvid Justin med en ölflaska i handen. De andra killarna ville inte dricka någon allkohol och jag retade dem för att de var så fega. Haha!
Efter en stund hörde jag hur en bil stannade på parkeringen, jag vände mig om mot parkeringen för att försöka se vem det var, men jag kunde inte se för det var för långt bort.
"TJERNA ALLIHOPA ÄR DET FEST ELLER?" Hörde jag en tjejröst ropa från parkeringen när jag tog ännu en klunk ur flaskan.
Fan tänkte jag när jag kände igen rösten. Nu kommer det bli bråk. Jenna.
Jennas bruna lokar studsade på hennes axlar när hon kom gående med sina svarta killklackar. Smidigt och ha det på en strand tänkte jag tyst för mig själv. Jenna kom upp och alla hälsade på alla. Alla hälsade tillbaka, utom jag som tog en till klunk öl. Jenna slog sig ner på filten mittimot och böjde sig ner mot hinken med ölflaskorna. När hon satt upp igen med ölen i handen såg hon mig. Hon log falskt och hennes ögon utstrålade bara hat och ilska. Mina knogar spännde sig och jag kände hur ilskan började komma framm. Jag och Jenna stirrade på varandra en stund innan Jenna började prata med en kille bredvid henne.
"Okej alla! Vill ni se mig dansa eller!" Ropade Jenna en halvtimme och tre öl senare. Jenna ställde sig upp på filten och började skaka med höfterna. Hennes hår flög runt överallt och hon störde mig grovt.
"Men seriöst.." Mumlade jag mig för mig själv och suckade. Jag trodde ingen hade hört mig, men det visade sig att jag hade fel när jag såg att Jenna hade slutat dansa och stirrade på mig.
"Ursäkta? Vad sa du?" Frågade Jenna, fast hon visste väl vad jag hade sagt. Jag ställde mig upp från filten och nu stod jag framför henne. Alla som satt på filten hade nu slutat prata och tittade nyficket på mig och Jenna. Jag kunde känna Justins förvirrade blick i nacken.
"Jag sa- Men seriöst" Förklarade jag för Jenna och spänne blicken i henne.
JUSTINS PERSPEKTIV
När Allison stod där mittimot Jenna, tjejen jag aldrig sett förrut kände jag hur nervös jag blev. Allison såg riktigt arg ut och ett bråk skulle komma ner som helst. Det visste alla som var på stranden den kvällen. Trots alla visste var det ingen som stoppade det. Ingen sa till och försökte få ett stopp.
"Varför sa du så?" Frågade Jenna Allison stelt. Allison harklade sig och förklarade för Jenna att ingen ville se på hennes fula rörelser.
ALLISONS PERSPEKTIV
"Ingen här vill se dina jävla fula dansteg. Så kan du och din feta kropp försvinnna härifrån och ta sig någonstans." Förklarade jag.
"Din jävla hora!" Skrek Jenna och knuffade på mig lätt. Jag fann tillbaka balansen och långt bort kunde jag höra Justin säga att vi kanske skulle gå.
"Ursäkta? Vem här är en hora?" Skrek jag tillbaka och gav henne en knuff tillbaka, hårdare än vad hon hade knuffat på mig. Då brött slagsmålet fram. Jenna slog till mig i bröstet och jag gav tillbaka en örfil i ansiktet och spottade henne i ansiktet. Alla som såg på skrek till och vissa skrek att vi skulle sluta. Jenna och jag ignorerade de andra och fortsatte slås. Jenna gav mig en knuff bakåt och jag far in i någon bakom oss. Då tog jag och slog henne i huvudet med glasflaskan som jag hade i handen. Glasspritlet for över filten och hennes hår blöttes ner av ölen som fanns kvar i flaskan. Jenna skrek till högt och då kände jag hur någon drog bort mig och skrek sluta högt. Jenna som försökt hoppa på mig blev också tillbaka dragen av någon annan, en kille. Jag försökte vrida ur mig ur det hårda greppet runt armarna men personer var för stark. När jag sneglade bakom mig såg jag att det var Justin som höll ett hårt tag om mig.
"Kom nu"
Justin drog iväg mig till hans bil. Chaz och Ryan följde efter. Jag andades häftigt av ilskan som kokade inuti min kropp och jag försökte slita mig loss för att kunna döda henne. Seriöst.
"Seriöst jag ska döda henne!" Skrek jag högt när Justin hoppnade bilen och ledde in mig i framsättet. Chaz och Ryan satte sig där bak.
"Allison lugna dig" Sa Justin lugnade när han satte sig bredvid mig och startade bilen och körde iväg.

Kommentarer
Postat av: Emma

Snälla sluta aldrig uppdatera! :D <Jag älskar denna novellen grymt mkt såå spännande! <3

2011-06-15 @ 00:22:32
URL: http://beautifulbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0